Francezul a petrecut 22 de ani pe banca lui Arsenal, înainte de a pleca în 2018, însă nu are intenţia de a reveni în antrenorat. El a exclus orice şansă de a accepta o revenire la Arsenal, menţionând faptul că este "doar un suporter" al unui club căruia i-a dedicat 22 de ani din viaţă, între 1996 şi 2018.
S-a vehiculat în ultima vreme faptul că Mikel Arteta, actualul tehnician al lui Arsenal, ar putea fi înlocuit din cauza rezultatelor negative. Deşi s-au plătit foarte mulţi bani pe transferuri în această vară, Arsenal nu a înscris în primele 3 etape, având un golaveraj de 0-9.
Totuşi, Arsenal a cheltuit 145 de milioane de lire sterline pe transferuri în această vară şi rămâne de văzut dacă noile achiziţii vor aduce un plus de valoare echipei.
Premier League
Samir Nasri și-a anunțat retragerea din activitate la 34 de ani
ACUM 10 ORE

Wenger: "Sunt doar un suporter"

Întrebat la BILD live cu privire la faptul că ar putea reveni pe banca "tunarilor", în contextul în care rezultatele nu sunt cele dorite, Wenger, în prezent director la FIFA pentru dezvoltarea globală a fotbalului, a precizat: "Am 71 de ani. Am oferit acestui club cei mai buni ani din viaţa mea. Astăzi, clubul este într-o perioadă bună. Au avut două jocuri grele, însă echipa are potenţial şi sper că vor putea reveni la o formă şi mai bună. În acest moment sunt doar un suporter al lui Arsenal".
Numele tehnicianului francez nu spunea nimic în momentul în care a fost numit de Arsenal drept succesor al lui Bruce Rioch, în toamna anului 1996.
A devenit imediat un om plăcut publicului englez, dar mai ales un idol pentru fanii lui Arsenal, datorită performanţelor sale.
Wenger a câştigat 3 titluri alături de Arsenal, bucurându-se în acelaşi timp de 7 FA Cup.
El a plecat în 2018, iar Arsenal a ieşit din primele 4 echipe ale Angliei. Unai Emery i-a luat locul pe bancă, dar acesta nu a rezistat mult, fiind înlocuit de Mikel Arteta.
Wenger a antrenat-o pe Arsenal în 1235 de partide, câştigând 707 dintre acestea şi suferind doar 248 de înfrângeri.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM 10 ORE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 12 ORE