Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wenger a luat o decizie în legătură cu revenirea pe banca lui Arsenal: "Sunt doar un suporter"

Romeo Ene

Actualizat 03/09/2021 la 19:23 GMT+3

Arsene Wenger a fost întrebat dacă va reveni ca antrenor al lui Arsenal, în contextul în care "tunarii" au un început dezastruos de campionat, cu 3 înfrângeri în primele 3 etape.

Arsene Wenger

Credit imagine: Getty Images

Francezul a petrecut 22 de ani pe banca lui Arsenal, înainte de a pleca în 2018, însă nu are intenţia de a reveni în antrenorat. El a exclus orice şansă de a accepta o revenire la Arsenal, menţionând faptul că este "doar un suporter" al unui club căruia i-a dedicat 22 de ani din viaţă, între 1996 şi 2018.
S-a vehiculat în ultima vreme faptul că Mikel Arteta, actualul tehnician al lui Arsenal, ar putea fi înlocuit din cauza rezultatelor negative. Deşi s-au plătit foarte mulţi bani pe transferuri în această vară, Arsenal nu a înscris în primele 3 etape, având un golaveraj de 0-9.
Totuşi, Arsenal a cheltuit 145 de milioane de lire sterline pe transferuri în această vară şi rămâne de văzut dacă noile achiziţii vor aduce un plus de valoare echipei.

Wenger: "Sunt doar un suporter"

Întrebat la BILD live cu privire la faptul că ar putea reveni pe banca "tunarilor", în contextul în care rezultatele nu sunt cele dorite, Wenger, în prezent director la FIFA pentru dezvoltarea globală a fotbalului, a precizat: "Am 71 de ani. Am oferit acestui club cei mai buni ani din viaţa mea. Astăzi, clubul este într-o perioadă bună. Au avut două jocuri grele, însă echipa are potenţial şi sper că vor putea reveni la o formă şi mai bună. În acest moment sunt doar un suporter al lui Arsenal".
Numele tehnicianului francez nu spunea nimic în momentul în care a fost numit de Arsenal drept succesor al lui Bruce Rioch, în toamna anului 1996.
A devenit imediat un om plăcut publicului englez, dar mai ales un idol pentru fanii lui Arsenal, datorită performanţelor sale.
Wenger a câştigat 3 titluri alături de Arsenal, bucurându-se în acelaşi timp de 7 FA Cup.
El a plecat în 2018, iar Arsenal a ieşit din primele 4 echipe ale Angliei. Unai Emery i-a luat locul pe bancă, dar acesta nu a rezistat mult, fiind înlocuit de Mikel Arteta.
Wenger a antrenat-o pe Arsenal în 1235 de partide, câştigând 707 dintre acestea şi suferind doar 248 de înfrângeri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo