Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Who’s better | Edouard Mendy vs David De Gea, duelul săptămânii în Premier League

Alex Masgras

Publicat 26/11/2021 la 08:34 GMT+2

Edouard Mendy și David De Gea sunt doi dintre cei mai buni portari din Premier League, iar cei doi vor avea ocazia de a se întâlni în derby-ul etapei cu numărul 13 din Premier League, Chelsea-Manchester United. Partida de pe Stamford Bridge va fi duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Mendy și De Gea

Credit imagine: Eurosport

Chelsea, una dintre cele mai în formă echipe ale Europei, o va întâlni în această etapă pe teren propriu pe Manchester United. Echipa lui Thomas Tuchel trece printr-o perioadă foarte bună fiind pe primul loc în Premier League, la trei puncte de ocupanta locului doi, Manchester City, în timp ce United tocmai l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul care a lăsat echipa pe locul 8.
Cele două echipe vin după victorii în Champions League la mijlocul săptămânii, cu Chelsea care a învins-o fără drept de apel pe Juventus, scor 4-0, în timp ce Manchester United a câștigat pe terenul lui Villarreal după ce a înscris două goluri pe finalul partidei.
În ciuda diferențelor majore din acest sezon dintre cele două echipe, atât în clasament, dar și în jocul prestat, Chelsea-Manchester United rămâne un mare derby al Angliei, iar portarii Edouard Mendy și David De Gea se anunță a fi printre cei mai buni jucători al celor două echipe.

Edouard Mendy, portarul cu cele mai puține goluri primite în acest sezon

Chelsea este echipa cu cele mai puține goluri primite în acest sezon de Premier League, iar acest lucru se datorează în mare măsură lui Edouard Mendy. Senegalezul este unul dintre cei mai buni portari ai Europei în acest moment, iar aducerea sa pe Stamford Bridge a părut una dintre cele mai inspirate mutări ale londonezilor din ultimele sezoane.
Edouard Mendy
Încrederea pe care o arată Mendy între buturile lui Chelsea, împreună cu forma foarte bună pe care Chelsea o are în acest moment face din echipa lui Thomas Tuchel una dintre cele mai bune și plăcute echipe din acest moment. Chiar dacă United a avut o perioadă dificilă în ultima perioadă, "diavolii" au în continuare jucători periculoși în ofensivă care pot străluci oricând, iar niște dueluri între portarul care reprezintă Senegalul și Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho sau Marcus Rashford garantează spectacolul.

David De Gea, îngerul păzitor al lui Manchester United

După primele 12 etape, Manchester United se află doar pe locul 8. Rezultatele slabe și jocul echipei au dus la demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, dar unul dintre oamenii care s-au remarcat în continuare la United este portarul echipei, David De Gea.
David de Gea, de retour au top à Manchester United
După ce sezonul trecut a fost unul dificil pentru portarul spaniol, în care a pierdut locul de titular în fața lui Dean Henderson și locul în echipa națională a Spaniei, David De Gea s-a reinventat în acest sezon. În ciuda parcursului slab al echipei, cu o apărare care nu oferă siguranță, De Gea a arătat de mai multe ori de ce rămâne un portar de clasă mondială. Chiar dacă poate părea greu de crezut, spaniolul este unul dintre principalele motive pentru care United se află pe locul 8 și nu mai jos.
Spaniolul este în continuare un portar care poate fi decisiv pentru diavoli, cu intervenții salvatoare în momente importante ale partidelor.
Cine este portarul mai bun?
Chelsea-Manchester United, partida în care se vor confrunta de la distanță doi dintre cei mai buni portari ai Europei este duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo