Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antony, reacție categorică, după ce a fost făcut clovn pentru trucurile încercate pe teren

Nicu Savin

Publicat 28/10/2022 la 19:12 GMT+3

Antony a intrat în colimatorul unor specialiști din Anglia, după ce a apelat la un truc tehnic rar întâlnit în duelul dintre Man United și Sheriff Tiraspol. Paul Scholes, fostul mare jucător al "diavolilor", a spus că brazilianul s-a comportat mai degrabă ca un clovn, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară. Într-o postare pe Instagram, Antony a indicat că va va continua cu "mingicăriile".

Antony of Manchester United celebrates after scoring their sides first goal during the Premier League match between Manchester United and Arsenal FC at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

Antony pare a fi un transfer reușit pentru Manchester United. Adus cu 85 de milioane de £ de la Ajax, brazilianul de 22 de ani a marcat de 5 ori și a oferit două assist-uri în 14 partide jucate, cifre deloc de neglijat pentru un tânăr care ajunge la un club de grandoarea lui United.
Calitățile sale tehnice sunt incontestabile, ceea ce i-a făcut pe unii specialiști să-l compare cu Messi și Maradona. Brazilianul poate să dribleze cu o ușurință ieșită din comun și încearcă să finalizeze spectaculos de multe ori, ceea ce îi aduce apreciere în rândul fanilor.
Totuși, tehnica sa deosebită poate fi cu două tăișuri, deoarece brazilianul nu se poate abține să abuzeze de aceasta. Aseară, în meciul dintre United și Sheriff Tiraspol, Antony a oferit un moment desprins din meciurile demonstrative, învârtindu-se cu mingea lipită de picior la 360 de grade. Trucul la care a mai apelat și în trecut i-a adus critici dure din partea lui Paul Scholes, care a declarat că s-a comportat precum un clovn la faza respectivă. Nici Ten Hag nu a părut prea încântat de "magia" jucătorului său, pe care l-a schimbat la pauză.
Citește și:

Antony, răspuns clar pentru critcii săi

Astăzi, Antony a ținut să-i răspundă lui Paul Scholes și celorlalți critici ai săi. Brazilianul a postat un filmuleț cu trucul său din meciul cu Sheriff, alături de un mesaj scurt în care a menționat că va continua să apeleze la astfel de gesturi tehnice.
"Suntem cunoscuți pentru arta noastră și nu mă voi opri din a face ceea ce m-a adus acolo unde sunt!", a scris Antony pe contul personal de Instagram.
Nu este pentru prima dată când Antony este luat la țintă pentru "mingicăriile" arătate pe teren. Pe când juca la Ajax a primit numeorase critici din această cauză, dar a răspuns la fel de tranșant de fiecare dată.
"Nu-mi pasă ce cred alții despre asta. Indiferent de ceea ce spun oamenii, rămân concentrat. Nici măcar Isus, care a fost perfect, nu a putut mulțumi pe toată lumea. Deci cine sunt eu pentru a fi pe placul tuturor?Unii oameni iubesc trucurile mele, altora nu le plac. Eu le găsesc funcționale și le fac pentru că vreau să-i arăt adversarului meu că eu sunt șeful. Și de foarte multe ori asta duce la un assist sau la un gol", spunea Antony în februarie pentru De Telegraaf.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo