Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea nu și-a luat gândul de la una din țintele din această iarnă! De ce trebuie să se grăbească londonezii

Alex Masgras

Publicat 02/03/2023 la 14:39 GMT+2

Chelsea nu și-a luat gândul de la Josko Gvardiol. Londonezii și-au manifestat de mai multe ori interesul pentru fundașul croat, iar fundașul lui Leipzig și-a manifestat dezamăgirea recent, atunci când a aflat că nu se mai materializează transferul pe Stamford Bridge.

Le propriétaire de Chelsea, Todd Boehly.

Credit imagine: Getty Images

Chelsea este interesată în continuare de Josko Gvardiol, fundașul celor de la RB Leipzig. Internaționalul croat a atras atenția oficialilor de pe Stamford Bridge încă din 2017. În ultimul an s-a vorbit cel mai mult despre o mutare a acestuia la Londra, dar nimic nu s-a materializat.
Chelsea nu și-a pierdut însă speranța și va începe o nouă rundă de negocieri în această vară. Gvardiol și-a prelungit contractul cu Leipzig până în 2027, iar de anul viitor va intra în vigoare o clauză de 97 de milioane de lire sterline, potrivit The Times.
Astfel, clubul de pe Stamford Bridge vrea să se grăbească și să ajungă la un acord încă din vara acestui an. Chelsea va avea însă concurență serioasă, deoarece Manchester United și Manchester City îl urmăresc și ele pe fundașul de 21 de ani.
Citește și:

Josko Gvardiol a dezvăluit cum s-a simțit când a ratat transferul la Chelsea

Josko Gvardiol a fost dorit insistent de Chelsea în această iarnă, dar Leipzig nu a vrut să audă de un transfer al fundașului croat. Oficialii echipei din Bundesliga stabiliseră încă dinaintea perioadei de transferuri că Josko Gvardiol nu este de vânzare, dar interesul lui Chelsea de pe finalul perioadei de mercato l-a pus pe gânduri pe croat, care a avut nevoie de timp pentru a trece peste acest moment:
"Am fost confuz. Înainte să înceapă perioada de transferuri, eram cu directorul sportiv și mi-a spus «Josko, nu te vom vinde, avem nevoie de tine și credem în tine». Am zic că e ok și că sunt în regulă cu asta, că pot rămâne aici. Îmi place aici, tot ce trebuie să fac este să muncesc, să joc și să câștig.
A fost așa toată perioada de transferuri. Cu două zile înainte, agentul meu m-a sunat și mi-a spus că Chelsea este foarte interesată de mine. Bineînțeles, începi să te gândești la o ofertă serioasă din partea unui club uriaș, așa cum este Chelsea. Leipzig a spus că nu sunt de vânzare.
În final, m-am chinuit cu această decizie, dar nu am ajuns la o înțelegere. Asta este. Sunt aici și sunt în regulă, deoarece ideea era să rămân aici. Un sezon nu a fost suficient. Acesta este al doilea sezon, poate va mai fi unul, ceea ce ar fi grozav, dar vom vedea", a spus Josko Gvardiol, potrivit GOAL.
75 de milioane de euro este cota de piață a lui Josko Gvardiol, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo