Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, refuzat de încă un club important! "Ce să facă aici? Să fie rezervă?"

Bianca Dumitru

Actualizat 04/11/2022 la 18:01 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul mai multor știri despre un posibil transfer în perioada de mercato din iarnă. Șefii lui Flamengo, clubul anunțat cel mai recent ca fiind pe urmele portughezului, au comentat această variantă.

Cristiano Ronaldo of Manchester United gestures during the UEFA Europa League group E match between Real Sociedad and Manchester United at Reale Arena on November 3, 2022 in San Sebastian

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a încercat, în perioada de mercato din această vară, să plece de la Manchester United. Portughezul și-a dorit un transfer la o echipă cu care să joace în Champions League, dar a fost refuzat, rând pe rând, de către mai multe cluburi de top din Europa.
În ultimele săptămâni, după conflictul izbucnit pe Old Trafford între starul lusitan și antrenorul Erik ten Hag, ca urmare a plecării fotbalistului de pe banca de rezerve înainte de fluierul final al meciului cu Tottenham, Cristiano a fost din nou protagonistul unor știri cu posibile viitoare destinații.
Una dintre echipele despre care s-a spus că și-ar dori transferul lui Ronaldo a fost Flamengo. Oficialii clubului brazilian au negat, însă, aceste zvonuri, explicând că nu au nevoie de serviciile lui Cristiano.
Președintele sud-americanilor, Rodolfo Landim, a vorbit despre posibilitatea mutării portughezului în cadrul podcast-ului Papo Reto, spunând că salariul fotbalistului este prea mare și că oricum nu ar avea loc în acest moment în echipa lui Dorival Junior.
"Nu știu de unde a apărut dar au multă creativitate. În primul rând, întreb: 'În locul cui? Să stea pe bancă.' Din ce am citit pe internet, nu știu dacă e sau nu adevărat, ar fi primit o ofertă de 242 de milioane pentru un contract pe doi ani. Împărțit pe 24 de luni, asta înseamnă cam 10 milioane pe lună.
Vorbim despre o valoare mult peste limita salarială de la Flamengo pentru Cristiano Ronaldo. Să fie rezerva lui Pedro sau Gabiol? Nu pot... Nimeni de aici nu va face vreun lucru nebunesc.
Perioada de amatori din conducere, perioada gândirii că putem în viitor să achităm facturi, nu mai există așa ceva. Nu există posibilitate de a face un pas care nu e sigur", a declarat Landim, citat de Mirror.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, dorit de 3 cluburi din MLS

La sfârșitul lunii octombrie, presa din Anglia a anunțat că pe urmele lui Cristiano Ronaldo se află trei echipe din MLS. Este vorba despre Los Angeles FC, Los Angeles Galaxy și Inter Miami.
În ultimii ani, campionatul din Statele Unite a crescut din punct de vedere valoric, iar o mutare a lui Ronaldo peste ocean ar fi o adevărată lovitură dată de MLS din punct de vedere al imaginii.
Inter Miami, echipa lui David Beckham, este antrenată de Phil Neville, fostul coechipier al lui Ronaldo de pe Old Trafford. În ceea ce o privește pe LA Galaxy, echipa din California a obișnuit cu aducerea unor nume mari din fotbalul european, precum David Beckham, Steven Gerrard, Robbie Keane, Zlatan Ibrahimovic sau Chicharito Hernandez. De asemenea, sunt șanse foarte mari ca Luis Suarez să ajungă la Galaxy după Cupa Mondială din Qatar.
La Los Angeles FC, Ronaldo are șansa de a se reîntâlni cu foști coechipieri de la Real Madrid și Juventus, precum Gareth Bale sau Giorgio Chiellini.
Se pare însă că, în ciuda problemelor dintre Ronaldo și Ten Hag, șefii lui United nu iau în considerare o despărțire de starul portughez în luna ianuarie, acesta urmând să rămână pe Old Trafford până la finalul sezonului 2022/23.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo