Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum au reacționat jucătorii lui Manchester United, după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo

Alex Masgras

Actualizat 14/11/2022 la 12:11 GMT+2

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu în care nu s-a ferit să critice și să acuze conducerea lui Manchester United. Nici antrenorul Erik ten Hag nu a scăpat, iar presa din Anglia anunță că jucătorii de pe Old Trafford sunt dezamăgiți de maniera și momentul în care portughezul a ales să acorde acest interviu.

Cristiano Ronaldo au milieu de ses coéquipiers de Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Jucătorii lui Manchester United au rămas cu un gust amar în urma interviului acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan. Potrivit Sky News, jucătorii au aflat de acest interviu în timp ce se pregăteau să revină la Manchester, după victoria cu 2-1 de la Londra, de pe terenul lui Fulham.
picture

Betano Afiș, varianta 2

Credit imagine: Eurosport

Acest conținut vă este oferit de Betano
Potrivit sursei mai sus menționate, nici Erik ten Hag, dar nici restul jucătorilor, nu au înțeles de ce starul portughez a ales să facă aceste declarații și sunt dezamăgiți de lipsa de respect pe care a arătat-o față de club.
Citește și:

Cristiano Ronaldo se simte trădat de conducerea lui Manchester United

Portughezul a declarat că a fost trădat de club și că oficialii lui United au încercat să îl facă să plece. Nici Erik ten Hag nu a scăpat de criticile lui Ronaldo. Încă de la sosirea olandezului pe Old Trafford, starul portughez a avut neînțelegeri cu acesta, totul culminând cu excluderea sa din lot înaintea meciului cu Chelsea, după ce a refuzat să intre pe finalul partidei cu Tottenham și a plecat mai devreme la vestiare:
"Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea", a spus Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.
Interviul acordat de Ronaldo a venit la câteva ore după victoria lui Manchester United de pe terenul lui Fulham, obținută de echipa lui Ten Hag în prelungirile partidei de pe Craven Cottage, grație reușitei lui Alejandro Garnacho. Ronaldo nu s-a aflat în lotul echipei pentru această partidă.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo