Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David De Gea, între Manchester United și Serie A! Dilema lui Erik ten Hag

Alex Masgras

Publicat 27/09/2022 la 23:21 GMT+3

Contractul lui David De Gea cu Manchester United expiră la finalul acestui sezon, iar portarul spaniol are posibilitatea de a își prelungi contractul. De Gea este dorit și de Juventus, iar Erik ten Hag încă nu știe dacă prelungirea contractului, cu un contract de 300.000 de lire sterline pe săptămână, este o idee bună.

David de Gea

Credit imagine: Imago

Juventus îl are în vizor pe David De Gea, portarul lui Manchester United, echipă cu care se mai află sub contract până la finalul acestui sezon. Din luna ianuarie, Juventus poate negocia cu jucătorul spaniol, care ar putea ajunge în Serie A din postura de jucător liber de contract, potrivit Calciomercato.
În acest moment, De Gea este unul dintre cei mai bine plătiți jucători pe Old Trafford, câștigând 350.000 de lire sterline pe săptămână. Pentru a nu îl pierde liber de contract, Manchester United are posibilitatea de a îi prelungi portarului spaniol contractul pentru încă un sezon.
Citește și:

Erik ten Hag nu a luat încă o decizie în privința lui De Gea

Manchester United a anunțat la începutul acestei săptămâni că suma salariilor a ajuns la 61,6 milioane de lire sterline, cu 19,1% mai mult decât în sezonul trecut. În condițiile în care echipa nu a mai prins grupele UEFA Champions League, evoluând în Europa League, situația contractului lui De Gea ridică multe semne de întrebare.
Potrivit The Telegraph, Erik ten Hag și cei din conducerea lui Manchester United nu au luat încă o decizie în privința viitorului lui De Gea, salariul său foarte mare fiind principalul motiv pentru care există această ezitare.
În cei 11 ani petrecuți pe Old Trafford, David De Gea a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Manchester United, grație paradelor sale de-a lungul sezoanelor, dar și a faptului că este în continuare unul dintre liderii vestiarului.
Chiar dacă a și gafat de mai multe ori, cel mai recent în meciul de pe terenul lui Brentford din acest sezon, Ten Hag a declarat că are încredere în portarul spaniol. Cu toate acestea, United a declarat pierderi de 115,5 milioane de lire sterline, iar clubul de pe Old Trafford va avea mai multă grijă atunci când va decide ce salarii va oferi jucătorilor săi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo