Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost campion în Premier League cu Manchester City și-a anunțat retragerea din fotbal la 32 de ani

Alex Masgras

Publicat 27/09/2022 la 22:15 GMT+3

Fabian Delph, fostul mijlocaș al celor de la Manchester City, de două ori campion în Premier League, și-a anunțat retragerea din fotbalul profesionist la doar 32 de ani. În ultimii doi ani, din cauza accidentărilor, el a evoluat doar în 21 de partide pentru Everton.

Manchester City's English midfielder Fabian Delph (L) and Manchester City's French defender Eliaquim Mangala celebrats after winning the UEFA Champions league quarter-final second leg football match between Manchester City and Paris Saint-Germain at the

Credit imagine: Le Buzz

Fabian Delph, fostul mijlocaș al celor de la Manchester City, echipă cu care a cucerit titlul în Premier League în două rânduri, și-a anunțat retragerea din fotbalul profesionist la doar 32 de ani.
Ultima oară, Delph a evoluat pentru Everton, echipă cu care s-a aflat sub contract până în această vară. Din cauza accidentărilor, ultimii doi ani au fost extrem de dificili pentru fostul mijlocaș, care a evoluat doar în 21 de partide în tricoul "caramelelor".
"Astăzi îmi anunț retragerea din fotbal cu bucurie și recunoștință pentru ce mi-a oferit acest sport minunat. Multe mulțumiri familiei, prietenilor, jucătorilor și staff-urilor cluburilor minunate pentru care am fost suficient de norocos să le reprezint, dar și pentru susținerea fanilor", a scris Delph pe contul său de Instagram.
Citește și:

Fabian Delph, două titluri alături de Manchester City

Fabian Delph și-a făcut debutul în 2007, în tricoul celor de la Leeds. În premier League, el a debutat doi ani mai târziu, atunci când a ajuns la Aston Villa.
Alături de Manchester City, echipă pentru care a evoluat în perioada 2015-2019, Delph a cucerit două titluri de campion în Premier League (2017/18 și 2018/19). Delph a mai câștigat alături de City și trei Cupe ale Ligii Angliei, dar și o Cupă a Angliei.
În naționala Angliei el a adunat 20 de convocări, patru dintre ele având loc la Cupa Mondială din 2018, atunci când a ajuns alături de Anglia până în semifinalele competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo