Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag nu se gândește la o posibilă despărțire de Ronaldo: "Cristiano nu este de vânzare"

Alex Masgras

Publicat 11/07/2022 la 13:46 GMT+3

Cristiano Ronaldo a dat de mai multe ori de înțeles în ultima perioadă că vrea să plece de la Manchester United, dar Erik ten Hag, noul antrenor al echipei, a declarat că portughezul nu este de vânzare și că își face planurile pentru noul sezon cu Ronaldo în echipă.

Cristiano Ronaldo reist nicht ins Trainingslager von Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag a anunțat că starul celor de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu este de vânzare. Mai mult decât atât, fostul antrenor de la Ajax a declarat că portughezul se află în planurile sale pentru sezonul viitor, astfel că nu ar avea de ce să se pună problema unei plecări a acestuia de pe Old Trafford.
Manchester United se află în Thailanda, acolo unde va disputa marți un meci amical contra rivalei din Premier League, Liverpool. Cu toate aceste, Cristiano Ronaldo nu a făcut deplasarea în Asia, alături de coechipierii săi, din cauza unor probleme personale:
"Plănuim sezonul cu Cristiano Ronaldo. Abia aștept să lucrez cu el", a spus Ten Hag în Thailanda.
De asemenea, noul antrenor al celor de la Manchester United nu a vrut să vorbească despre zvonurile legate de dorința lui Ronaldo de a părăsi echipa, spunând că nu a avut vreo discuție în acest sens cu portughezul:
"Nu mi-a spus nimic. Am citit, dar cum am mai spus, Cristiano nu este de vânzare. Face parte din planurile noastre și sper să avem succes împreună", a mai spus Ten Hag.
Erik Ten Hag
Citește și:

Manchester United, amical cu Liverpool în Thailanda

Manchester United va disputa primul amical al verii în Thilanda, acolo unde o va întâlni pe marea rivală din Premier League, Liverpool. Echipa lui Ten Hag va merge apoi în Australia, urmând să dispute alte două meciuri amicale contra celor de la Melbourne Victory (15 iulie), Crystal Palace (19 iulie) și Aston Villa (23 iulie).
Înaintea debutului în Premier League, Manchester United ca mai juca la Oslo contra lui Atletico Madrid (30 iulie) și cu Rayo Vallecano (31 iulie).
Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League pe 7 august, atunci când va primi vizita celor de la Brighton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo