Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag s-a săturat de "subiectul Ronaldo"! "Am dat destule explicații"

Bianca Dumitru

Actualizat 30/10/2022 la 16:54 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost subiectul mai multor discuții aprinse în ultimele săptămâni. Înaintea partidei cu West Ham, antrenorul "diavolilor roșii", Erik ten Hag, a spus că s-a săturat să vorbească despre starul portughez.

Erik ten Hag va discuta luni cu Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a trecut printr-o perioadă dificilă la Manchester United în ultimele săptămâni. După ce a răbufnit în partida cu Tottenham, plecând de pe banca de rezerve înainte de fluierul final, portughezul a fost amendat și exclus din lotul lui Erik ten Hag pentru duelul cu Chelsea.
Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a fost reprimit în lot înainte de duelul cu Sheriff Tiraspol din Europa League, în care a fost titular, reușind unul dintre cele 3 goluri ale victoriei.
Acum, înainte de duelul cu West Ham, din a 14-a etapă a Premier League, antrenorul "diavolilor roșii" a răbufnit când a fost întrebat despre situația lui Ronaldo.
Erik ten Hag a dat de înțeles că s-a săturat să vorbească despre starul portughez, despre care a spus doar că este un jucător important al echipei.
"Am spus destule despre asta. Am dat destule explicații. Suntem fericiți că este acolo, este un jucător important pentru echipă și este marcatorul nostru.
Joi a marcat și sunt foarte mulțumit de asta, pentru că știu că marcatorii au nevoie să înscrie de fiecare dată. Sper că se dezvoltă în continuare și că poate fi și mai important", a declarat Ten Hag, citat de Goal.
Citește și:

Ronaldo, dorit înapoi în Serie A

În urma situației tensionate dintre Ronaldo și Erik ten Hag, presa internațională a început să vorbească despre posibilele destinații ale starului lusitan, care ar putea încerca din nou să plece de pe Old Trafford în perioada de mercato din iarnă.
Potrivit jurnaliștilor The Sun, una dintre echipele interesate în transferul lui Cristiano este Napoli, care ar fi fost cu ochii pe Ronaldo încă din vară, dorindu-și în continuare mutarea.
Conform sursei citate, Chelsea, Arsenal și Newcastle ar fi vrut și ele să-l semneze pe portughezul de 37 de ani, dar United a refuzat transferul fotbalistului la o rivală din Premier League.
În aceste condiții, cea mai probabilă destinație a lui Ronaldo este Italia, oficialii liderului din Serie A fiind convinși că aducerea lui Cristiano îi va ajuta să rămână în fruntea clasamentului și să se califice în următorul sezon de Champions League.
Pentru ca mutarea să se realizeze, lusitanul ar trebui să își reducă pretențiile financiare, lucru pe care ar fi dispus să-l facă pentru a se asigura că va pleca de la Manchester United.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo