Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, după golul marcat în 90+5: "Nu îmi pasă cum a intrat mingea în poartă, bine că a intrat"

Cristian Mihală

Actualizat 05/11/2022 la 21:00 GMT+2

Erling Haaland a avut mari emoții la penaltyul din prelungirile partidei Manchester City - Fulham 2-1. Novegianul a înscris și a explicat cât de mare a fost presiunea pe el.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

City a urcat provizoriu pe prima poziţie în campionatul de fotbal al Angliei, după ce a reuşit să învingă la limită pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Fulham, sâmbătă, într-un meci din etapa a 15-a a sezonului.
"Cetăţenii" au deschis scorul în minutul 17, prin Julian Alvarez, însă Fulham a restabilit egalitatea prin Andreas Pereira (28), în urma unui penalty acordat pentru un fault în careu comis de Joao Caicedo, care a fost eliminat.
Chiar şi în inferioritate numerică, gazdele au reuşit să obţină victoria printr-un gol marcat în prelungiri de Erling Haaland, introdus în joc în repriza secundă, în urma unei lovituri de la 11 m obţinută de Kevin De Bruyne (90+5).

Haaland, după City - Fulham 2-1: "Am fost foarte nervos la penalty"

După fluierul de final, norvegianul a admis că a simțit o presiune imensă la lovitura de departajare, contextul meciului făcând ca responsabilitatea să fie enormă. Haaland nu a executat bine, Leno atingând mingea, dar aceasta a poposit în cele din urmă în plasă.
"Am fost foarte nervos la penalty. Dar mingea a intrat în poartă și despre asta e vorba în astfel de momente: să ieși cu bine, ceea ce s-a întâmplat. Nu îmi pasă cum a intrat mingea în poartă, important e că a intrat. Am intrat în meci cu energie și am sperat să marchez, pentru că aceste 3 puncte erau foarte importante. Când joci 10 vs 11 pentru 70 de minute, e foarte greu. Nu cred că o altă echipă se putea descurca mai bine decât am făcut-o noi azi", a spus Haaland pentru BBC.
Golul lui Haaland de azi a fost marcat în minutul 94:33. Din 2017, de când Sterling înscria în minutul 95:04 contra lui Southampton, City nu a mai marcat un gol câștigător atât de târziu.
Graţie acestui succes, al unsprezecelea consecutiv pe Etihad Stadium, Manchester City a preluat fotoliul de lider al clasamentului, depăşind-o cu un punct pe Arsenal Londra, care va disputa duminică derby-ul etapei cu Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo