Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland nu este îngrijorat în ceea ce privește acomodarea în Premier League! Ce a spus după debutul oficial la City

Alex Masgras

Publicat 04/08/2022 la 14:47 GMT+3

Erling Haaland nu a avut parte de cel mai bun debut în meciurile oficiale pentru Manchester City. Echipa lui Pep Guardiola a pierdut Supercupa Angliei în fața lui Liverpool, într-o partidă în care Haaland nu a strălucit. Atacantul norvegian nu este însă îngrijorat înaintea debutului în Premier League.

Fans des SK Brann kritisierten Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland a debutat în mod oficial pentru Manchester City în meciul contra lui Liverpool din Supercupa Angliei, partidă pierdută de campioana din Premier League, scor 1-3. Atacantul norvegian, transferat în această vară de la Borussia Dortmund, nu a avut parte de cel mai bun debut.
Haaland nu a reușit să profite de câteva ocazii pe care le-a avut în timpul partidei de la Leicester, dar nu este îngrijorat în privința adaptării sale în Anglia:
"Vom vedea cum mă voi adapta. Unii oameni au nevoie de timp, alții pot intra imediat în ritm. Vom vedea, dar nu sunt îngrijorat. Asta este viața unui fotbalist, trebuie să trăiești cu asta.
Ești un fel de entertainer. Ești judecat în fiecare săptămână pentru ce faci pe teren și trebuie să livrezi și să dai tot ce ai mai bun. Pentru mine, ca atacant, este un lucru care nu mă stresează. Dacă te gândești prea mult, s-ar putea să ajungi să faci lucruri pe care nu vrei să le faci.
Totul ține de a te bucura, de a trăi momentul. Oamenii vorbesc despre ce ai făcut acum un an, dar tot ce contează este meciul următor", a declarat Erling Haaland pentru Sky Sports.
Citește și:

Sergio Aguero este convins că Haaland va avea nevoie de timp

Sergio Aguero, fostul atacant al celor de la Manchester City, a vorbit despre debutul lui Erling Haaland în meciul cu Liverpool. Argentinianul este convins că noua achiziție a "cetățenilor" va avea nevoie de timp pentru a se adapta la stilul de joc din Anglia, după ce a petrecut ultimii doi ani și jumătate în Bundesliga:
"S-a obișnuit prea mult cu Germania. Haaland credea că e singur... apoi a venit Van Dijk și i-a spus «bine ai venit în Premier League»", a spus Aguero pe canalul său de Twitch.
În 89 de partide în tricoul celor de la Borussia Dortmund, Erling Haaland a marcat 86 de goluri și a oferit 23 de pase de gol. Atacantul norvegian de 22 de ani este cotat la 150 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
După înfrângerea de sâmbăta trecută de la Leicester cu Liverpool, Manchester City își îndreaptă atenția către startul noului sezon din Premier League. Campioana ultimelor două ediții din prima ligă engleză va juca în prima etapă în deplasare, pe terenul celor de la West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo