Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a convins conducerea lui Liverpool! Suma pregătită pentru transferul lui Jude Bellingham

Alex Masgras

Actualizat 02/11/2022 la 13:35 GMT+2

Jude Bellingham este unul dintre cei mai doriți jucători din lume. Vara viitoare, mai multe cluburi de top se vor bate pentru semnătura sa, iar Liverpool se înscrie în această cursă. Presa din Germania anunță că echipa lui Jurgen Klopp a pregătit deja 100 de milioane de euro, dar această sumă pare să nu fie suficientă.

Jude Bellingham entscheidet Topspiel in Frankfurt

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp i-a convins pe șefii lui Liverpool să intre în cursa pentru semnătura lui Jude Bellingham. Englezul de 19 ani al celor de la Borussia Dortmund este unul dintre cei mai doriți jucători la ora actuală, iar vara viitoare se va da o adevărată bătălie între cluburile de top pentru transferul acestuia.
Real Madrid, Manchester City și Chelsea se numără printre echipele care, alături de Liverpool, îl vor pe Jude Bellingham. Potrivit BILD, Liverpool a pregătit deja 100 de milioane de euro pentru aducerea sa pe Anfield, dar această sumă pare să nu fie suficientă.
Bellingham a semnat cu Borussia Dortmund un nou contract în 2021 valabil pe patru sezoane, iar nemții vor încerca să primească cel puțin 150 de milioane de euro în schimbul acestuia.
În cazul în care Bellingham va ajunge la Liverpool, Manchester City sau Chelsea, acesta va deveni cel mai scump transfer din istoria Premier League, depășind recordul stabilit de mutarea lui Jack Grealish de la Aston Villa la Manchester City pentru 116 milioane de euro.
Citește și:

Presa din Spania spune că Bellingham ar fi ales deja Real Madrid

Potrivit jurnalistului Jose Alvarez Haya de la El Chiringuito, Jude Bellingham s-ar fi decis deja asupra viitorului său, preferând o mutare la Real Madrid, în detrimentul unei reveniri în țara sa natală vara viitoare.
Sursa citată notează că deși "galacticii" nu au un buget comparabil cu al cluburilor din Premier League, Bellingham consideră că echipa blanco este mai puternică din punct de vedere sportiv, fotbalistul fiind convins că se va putea lupta pentru cele mai importante trofee pe Santiago Bernabeu.
90 de milioane de euro este cota de piață a lui Jude Bellingham, potrivit transfermarkt.com.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo