Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a vorbit despre o posibilă plecare de la Liverpool! Ce a declarat tehnicianul german

Alex Masgras

Publicat 03/10/2022 la 16:08 GMT+3

Liverpool se află pe locul 9 în Premier League, după remiza cu Brighton, iar postul lui Jurgen Klopp pe Anfield a început să se clatine. Antrenorul german a vorbit înaintea partidei din Champions League cu Rangers despre o posibilă plecare.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a ajuns la Liverpool în 2015 și a avut parte de momente memorabile pe Anfield. Antrenorul german a readus "cormoranii" în topul fotbalului european, cucerind mai multe trofee, inclusiv titlul în Premier League și titlul UEFA Champions League.
La finalul sezonului trecut, atunci când Liverpool a fost aproape de a cuceri toate cele patru trofee, Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu echipa de pe Anfield. Începutul acestui sezon este însă mult sub așteptările fanilor, Liverpool părând că încă nu se regăsește.
Klopp a început să fie criticat și mai multe voci vorbesc despre sfârșitul unei perioade de succes a "cormoranilor". Chiar dacă situația nu este foarte bună, Klopp nu are de gând să plece. Cu toate acestea, antrenorul german nu a negat că poate pleca de pe Anfield în cazul în care lucrurile vor sta și mai rău:
"Mereu am știut că vreau să rămân aici. Încă sunt în locul potrivit, 100%. Și dacă nu va mai fi așa, atunci trebuie să punem punct. Ar fi o prostie să nu o facem. Dar toți cei implicați nu văd asta", a declarat Jurgen Klopp pentru Sky Germania.
Citește și:

Liverpool, pe locul 9 în Premier League, după 7 partide

Liverpool traversează o perioadă dificilă în acest început de sezon. Echipa lui Jurgen Klopp se află pe locul 9 în acest moment, după 7 partide disputate, acumulând doar 10 puncte. În ultima etapă, Liverpool a remizat pe teren propriu cu Brighton, scor 3-3.
Pentru Liverpool urmează acum duelul cu Rangers de marți seară din UEFA Champions League de pe teren propriu. În Grupa A, Liverpool se află pe locul al doilea, cu 3 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, Ajax. Napoli este liderul grupei, cu 6 puncte, în timp ce Rangers se află pe ultimul loc, cu 0 puncte.
La finalul săptămânii, Liverpool va avea o deplasare dificilă pe Emirates, acolo unde o va întâlni pe Arsenal. Echipa lui Mikel Arteta se află pe primul loc în Premier League, cu un punct deasupra celor de la Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo