Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp îi ia apărarea lui Scott Parker: "Am realizat cât de important e să ai patroni potriviți"

Alex Masgras

Publicat 30/08/2022 la 20:28 GMT+3

Jurgen Klopp a vorbit despre demiterea lui Scott Parker, antrenorul lui Bournemouth demis după partida câștigată de Liverpool pe Anfield cu 9-0. Klopp a criticat decizia celor de la Bournemouth și a contestat conducerile unor cluburi din Premier League.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a vorbit despre decizia lui Bournemouth de a îl demite pe antrenorul Scott Parker, după victoria din weekend a "cormoranilor" cu 9-0.
Antrenorul german nu este de acord cu decizia de a îl da afară pe Scott Parker și a trimis câteva săgeți către cluburile care sunt conduse de țări, precum Manchester City sau Newcastle:
"Când am auzit veștile de azi (n.r. despre Scott Parker) am realizat cât de important e să ai patroni potriviți la un club de fotbal. Unele cluburi sunt deținute de țări, dar altele au o structură asemănătoare cu a noastră sau ca a celor de la Arsenal.
Dintre cele trei echipe care au promovat, Nottingham au cheltuit, Fulham la fel, iar de Bournemouth nu îmi aduc aminte multe lucruri, ceea ce e dificil pentru un antrenor. Îmi pare rău pentru Scott.
În primele patru meciuri i-au întâlnit pe Arsenal, City și Liverpool. Se pregătește terenul pentru un antrenor nou, dacă ai o conducere panicată. Eu cred că Scott este un antrenor foarte bun", a spus Jurgen Klopp.
Nach Rekordpleite gegen Liverpool: Bournemouth entlässt Scott Parker
Jurgen Klopp a fost întrebat de jurnaliștii prezenți la conferința de presă premergătoare partidei cu Newcastle și dacă simte nevoia de mai multă susținere din partea conducerii echipei pe care o pregătește:
"Voi spune în felul următor: din când în când, mi-ar plăcea să risc mai mult (n.r. în ceea ce privește transferurile), dar nu decid eu asta. Avem o echipă grozavă și vom încerca să dăm totul în acest sezon.
Nu e vorba că am grijă, dar ni se spune ce e posibil și ce nu. Asta este. Nu e vorba despre critici. Am devenit campioni într-un sezon în care nu am făcut transferuri. Avem o echipă aici, toți jucătorii vor să fie aici. Vreau să dezvolt clubul, echipa, să avem succes", a mai spus Jurgen Klopp.
Citește și:

Scott Parker, primul antrenor din Premier League demis în acest sezon

După meciul cu Liverpool, Parker s-a plâns de conducerea clubului, care nu a transferat jucători foarte valoroși în această vară. Bournemouth a adus trei fotbaliști gratis și a cheltuit 26,5 milioane de euro pentru transferul altor doi jucători. Prea puțin, a dat de înțeles Scott Parker, făcând referire la aceste achiziții:
"Mi-a fost foarte clar ce se va întâmpla sezonul acesta și îmi mențin această poziție. Fiecare dintre noi are de luat o decizie. Am încercat să aducem mai multă calitate, dar există un milion de motive pentru care nu s-a întâmplat acest lucru". Se pare că declarația nu a fost pe placul conducerii, care a anunțat astăzi că se desparte de Parker.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo