Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, prima reacție după înfrângerea lui Liverpool la Nottingham: "Nu ne-am folosit creierul așa cum trebuie"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 22/10/2022 la 17:36 GMT+3

Liverpool a suferit încă o înfrângere în deplasare și nu are vreun meci câștigat în actualul sezon de Premier League în afara propriului teren. Jurgen Kloop a explicat după meci că jucătorii săi nu au fost destul de concentrați în fața porții și au greșit folosindu-se de prea multe ori de pasele lungi.

Klopp und Liverpool ohne Punkte gegen Nottingham Forest

Credit imagine: SID

Articol scris de Dani Morar
Liverpool a suferit cea mai grea înfrângere din acest sezon, pierzzând pe terenul ultimei clasate, Nottingham. "Cormoranii" ratează șansa de a o egala la puncte pe Manchester United, cel puțin până la meciul formației de pe Old Trafford cu Chelsea. De cealaltă parte, Nottingham a scăpat de ultima poziție din clasament, trecând cu un punct peste Leicester.
În 6 deplasări pe City Ground de-a lungul istoriei, Liverpool nu a câștigat niciodată. 3 egaluri și 3 înfrângeri au suferit aceștia pe terenul lui Nottingham. Ceea ce e și mai greu de crezut e că Salah și compania nu au câștigat încă în deplasare în noul sezon de Premier league.
Fulham, Manchester United, Everton, Arsenal și Nottingham au primit vizita echipei antrenate de Jurgen Klopp și toate au obținut cel puțin un punct în fața campioanei din sezonul 2019-2020.
Darwin Nunez și Thiago Alcantara au lipsit de pe teren, dar ambii pot reveni la mijlocul săptămânii, atunci când Liverpool o întâlnește pe Ajax în Champions League. Tehnicianul a dat asigurări că nu sunt probleme grave cu niciunul dintre ei și a preferat să nu îi forțeze.
Citește și:

Jurgen Klopp crede că Liverpool a pierdut meciul jucând cu prea multe pase lungi

Jurgen Klopp a oferit explicații după partidă și crede că jucătorii săi nu au fost suficient de concentrați la finalizare. De asemenea, tehnicianul german și-a criticat elevii pentru pasele lungi repetate, motiv pentru care posesia a fost cedată în repetate rânduri.
"Nu știu dacă am meritat mai mult astăzi. Nu am înscris nici măcar o dată, iar ei au dat lovitura după o greșeală uriașă în defensiva noastră. Chiar nu era necesară o asemenea greșeală, mai ales că Gomez nu a fost forțat de nimeni să o comită, dar se întâmplă.
Ei și-au creat multe ocazii pentru că noi am jucat prea mult cu mingi lungi. Am avut și noi 6-7 ocazii, dar nu ne-am folosit creierul așa cum trebuie. Trebuia neapărat să câștigăm acest meci, dar nu am reușit din cauză că nu ne-am concentrat așa cum ar fi trebuit. După cum am zis, nu am jucat cel mai bun fotbal, dar trebuia să câștigăm. Am cedat mingea prea ușor în multe momente. Ne-am descurcat destul de bine, dar am fost slabi la finalizare.
Thiago Alcantara a avut o infecție care nu i-a permis să joace. Ne-am făcut griji, așa că l-am lăsat acasă pentru această partidă. La Darwin Nunez e o problemă musculară, dar cred că amândoi vor fi apți pentru meciul din Champions League de la mijlocul săptămânii. Trebuie să avem grijă cu fiecare jucător deoarece avem un program foarte încărcat", a spus Jurgen Klopp după partidă.
Liverpool are un program extrem de încărcat până la Cupa Mondială din Qatar, care debutează peste mai puțin de o lună. La mijlocul săptămânii viitoare, formația din Premier League se va deplasa la Amsterdam, pentru a o înfrunta pe Ajax, în grupele Champions League. În campionat, echipa lui Jurgen Kloppva primi vizita lui Leeds, apoi va juca în deplasare cu Tottenham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo