Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, acuze incredibile la adresa lui Paul Tierney: "E inacceptabil ce mi-a zis"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 01/05/2023 la 10:12 GMT+3

Jurgen Klopp, antrenorul celor de la Liverpool, a acuzat faptul că Paul Tierney, arbitrul din meciul împotriva celor de la Spurs (scor 4-3 pentru "cormorani") a făcut o serie de comentarii complet inacceptabile despre el. PGMOL, instituția care se ocupă cu arbitrajul în cele patru ligi profesioniste de fotbal din Anglia, a răspuns printr-un comunicat de presă, negând vinovăția oficialului.

Jürgen Klopp (l.) und Schiedsrichter Paul Tierney

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Achim Sturzu
Liverpool a câștigat meciul de aseară împotriva celor de la Tottenham Hotspur cu scorul de 4-3. "Cormoranii" au condus cu 3-0 încă din minutul 15, grație reușitelor înscrise de Curtis Jones ('3), Luis Diaz ('5) și Mohamed Salah ( '15 penalty), însă londonezii au revenit în joc prin golurile marcate de Harry Kane ('40), Heung-Min Son ('77) și Richarlison ('90+3). Bucuria băieților lui Ryan Mason nu a durat mult, pentru că la un minut după reușita lui Richarlison a venit ultimul gol al partidei, marcat de Diogo Jota, care a consfințit rezultatul final de 4-3.
Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", l-a acuzat pe Paul Tierney, arbitrul partidei, de faptul că a avut o atitudine complet nepotrivită. După golul lui Jota, germanul s-a dus la John Brooks, cel de-al 4-lea arbitru al partidei, pentru a îl confrunta în legătură cu lovitura liberă oferită mai devreme celor de la Spurs, din care a rezultat golul lui Richarlison. Tehnicianul a primit cartonașul galben din partea lui Tierney, care ar fi făcut o serie de comentarii inacceptabile.

Klopp: "Ce mi-a spus când mi-a dat cartonașul galben e complet inacceptabil!"

Klopp a declarat, pentru Sky Sports, la finalul partidei faptul că atitudinea arbitrului a fost una nepotrivită, analizând unele erori efectuate de oficial în partidele anterioare.
"Ce mi-a spus când mi-a dat cartonașul galben e complet inacceptabil! Noi am mai avut incidente cu Tierney, chiar nu înțeleg ce are împotriva noastră. El mereu se comportă ca și cum nu ar avea nimic, dar este clar că nu este așa. Poate este vina mea, văd modul în care se uită la mine, chiar nu înțeleg.
Eu nu am vreo problemă cu nimeni, nici cu el. Dar o mai spun încă o dată, i-a favorizat pe Tottenham atunci când Harry Kane nu a primit cartonașul roșu. Îl iubesc pe Harry, e un jucător fantastic și nu îmi doresc să fie suspendat - dar aici chiar trebuia să îl primească. (n.r. în meciul din decembrie 2021, Kane l-a faultat violent pe Andy Robertson). Arbitrul a fost domnul Tierney și nimeni nu i-a chestionat decizia pentru că situațiile de genul nu sunt clarificate.
Când m-am bucurat în fața celui de-al patrulea arbitru (n.r.după golul lui Jota) nu am spus vreun cuvânt. Reacția mea a fost una redundantă și am fost pedepsit imediat pentru asta.", a declarat germanul.

PGMOL neagă acuzațiile aduse de Klopp

PGMOL, instituția care se ocupă cu arbitrajul în cele patru ligi profesioniste de fotbal din Anglia, neagă acuzațiile aduse de Klopp arbitrului.
"PGMOL cunoaște comentariile făcute de Jurgen Klopp după meciul echipei sale împotriva celor de la Tottenham Hotspur. Oficialii meciurilor din Premier League sunt înregistrați audio în fiecare meci printr-un sistem de comunicare, iar după ce am verificat înregistrarea putem confirma faptul că s-a comportat într-un mod profesionist în întreaga durată a partidei, incluzând momentul în care i-a acordat antrenorului lui Liverpool un cartonaș galben. Așadar, negăm faptul că comportamentul lui Tierney a fost unul nepotrivit!", au declarat oficialii instituției.
Liverpool a urcat, datorită victoriei, până pe locul 5 în clasamentul Premier League. Băieții lui Klopp se află la 6 puncte în spatele ocupantei poziției a patra, Manchester United. Etapa viitoare "cormoranii" vor înfrunta o altă echipă londoneză, pe Fulham, care se află pe locul 10. Forma celor de la Liverpool din ultimele meciuri este excelentă, înregistrând 4 victorii consecutive.
Spurs a fost întrecută de adversarii din meciul de aseară, căzând pe locul 5. Forma băieților lui Ryan Mason este una foarte slabă, înregistrând doar o victorie în ultimele 7 meciuri din Premier League. Etapa viitoare londonezii îi vor înfrunta pe cei de la Crystal Palace, formație care se află pe poziția a 11-a în clasament.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo