Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, victorie clară în fața celei mai tinere echipe a lui Chelsea! Echipa lui Ten Hag a urcat pe podium

Bianca Dumitru

Publicat 25/05/2023 la 23:56 GMT+3

Manchester United s-a impus în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în fața celor de la Chelsea, într-un meci restanță contând pentru a 32-a etapă din Premier League.

Manchester United schießt den FC Chelsea ab

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a câștigat în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, duelul cu Chelsea, o partidă restantă contând pentru a 32-a etapă din Premier League.
Echipa lui Erik ten Hag a deschis scorul încă din minutul 6, prin Casemiro, care a înscris cu capul din interiorul careului, după o lovitură liberă executată de Eriksen.
Cu doar câteva secunde înainte de fluierul final al primei reprize, în cel de-al șaselea minut de prelungiri, Martial a mărit diferența de pe tabelă, după o pasă a lui Sancho și un șut în poarta goală.
Citește și:
Chelsea, care a avut 9 jucători mai tineri de 24 de ani în primul 11, nu a avut nicio șansă în fața lui Manchester United nici în repriza secundă.
În minutul 73, Bruno Fernandes și-a trecut numele pe tabelă, transformând perfect o lovitură de la 11 metri acordată după un fault al lui Fofana.
După doar 5 minute, Rashford s-a înscris și el printre marcatori, după ce a trecut de mai mulți adversari și l-a păcălit și pe portar, șutând mingea în poarta lăsată goală.
Scorul final a fost stabilit în minutul 89 de Joao Felix, care a trimis un șut magnific de la marginea careului, la care De Gea nu a avut nicio șansă să intervină.
În urma acestui rezultat, Manchester United a urcat pe locul 3 în clasamentul din Premier League, cu 72 de puncte, în timp ce echipa lui Frank Lampard se află pe locul 12, cu 43 de puncte.
În ultima etapă din acest sezon, duminică, de la ora 18:30, formația lui Erik ten Hag va primi vizita celor de la Fulham, în timp ce Chelsea va juca pe teren propriu cu Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo