Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mauricio Pochettino, aproape de o revenire spectaculoasă în Premier League! E dorit de o fostă campioană a Angliei

Alex Masgras

Publicat 18/10/2022 la 08:57 GMT+3

Postul lui Steven Gerrard este în pericol, iar conducerea din Birmingham caută deja un înlocuitor. Mauricio Pochettino, fostul antrenor de la Tottenham și PSG, se află deja pe lista celor de la Aston Villa.

Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Steven Gerrard va avea o săptămână foarte grea la Aston Villa. Cele două meciuri din această săptămână cu Fulham și Brentford vor fi decisive pentru fostul căpitan de la Liverpool. Echipa se află pe locul 16, cu doar 9 puncte, adunate în primele 10 etape.
Conducerea lui Aston Villa îi caută deja un înlocuitor lui Aston Villa, iar primul pe listă este Mauricio Pochettino, potrivit The Telegraph. Argentinianul este liber de contract din această vară, după ce s-a despărțit de PSG și este dorit de Nassef Sawiris, co-proprietarul lui Villa, dar și de către directorul sportiv Johan Lange și de președintele Christian Purslow.
Aston Villa va avea o misiune dificilă însă, dacă vrea să obțină semnătura antrenorului argentinian. Aceștia trebuie să îl convingă pe Pochettino să vină la o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon de Premier League, după ce el le-a antrenat pe Tottenham și PSG în ultimii șase ani.
În cazul în care Pochettino refuză o ofertă din partea lui Aston Villa, clubul are și alte variante. Potrivit sursei mai sus menționate, Thomas Tuchel și Unai Emery sunt alte opțiuni ale clubului din Birmingham.
Citește și:

Aston Villa are un început slab de sezon în Premier League

În ciuda înfrângerii din ultima etapă cu Chelsea, scor 0-2, prestația echipei a fost una bună, iar conducerea lui Aston Villa e dispusă să îi mai acorde răgaz lui Gerrard și pentru următoarele două etape.
Aston Villa va merge mai întâi la Londra, acolo unde o va întâlni pe Fulham, ocupanta locului 11, după care va primi vizita lui Brentford, ocupanta locului 9.
Aston Villa Manager Steven Gerrard reacts during the Premier League match between Aston Villa and Chelsea FC at Villa Park on October 16, 2022 in Birmingham, United Kingdom. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Lucas Digne, Diego Carlos și Boubacar Kamar sunt accidentați, iar acest lucru îi dă mari bătăi de cap lui Gerrard. Cu toate acestea, Philippe Coutinho nu a reușit să impresioneze după ce s-a transferat definitiv de la Barcelona. Villa este pe locul 8 la salarii în Premier League, iar conducerea se aștepta la un început mult mai bun de sezon.
Rămâne de văzut dacă cei din conducerea lui Aston Villa îl vor convinge pe Mauricio Pochettino să vină pe Villa Park. Recent, despre argentinian s-a vorbit și după demiterea lui Thomas Tuchel de la Chelsea, dar londonezii l-au adus în cele din urmă pe fostul antrenor de la Brighton, Graham Potter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo