Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, nou atac frontal la United: "Am stat o săptămână în spital, dar ei n-au crezut"

Cristian Mihală

Actualizat 15/11/2022 la 07:55 GMT+2

Cristiano Ronaldo a vorbit în celebrul interviu acordat lui Piers Morgan şi despre un subiect mai puţin ştiut: absenţa sa de la pregătirea echipei, în vară.

Ronaldo fliegt für Chelsea-Spiel aus dem Kader

Credit imagine: SID

Şansele ca CR7 să continue la United şi după Mondial sunt nule, în urma interviului incendiar dat de portughez ieri în presa britanică. Dincolo de acuzele fără precedent aduse, lusitanul a abordat şi o problemă care, potrivit spuselor lui, l-a durut enorm.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Concret, în vară toate ziarele din Anglia au scris că atacantul de 37 de ani nu s-a prezentat la timp la reunirea lotului din cauza faptului că forţează un transfer. Ronaldo voia să joace neapărat în Champions League, pentru a-şi îmbunătăţi recordurile şi aştepta o ofertă în acest sens.
Cu siguranţă că CR7 şi-ar fi dorit să evolueze la un club angrenat în UCL, însă absenţa sa de la reunire s-a datorat altui lucru: a stat cu fiica sa, în spital, aceasta având probleme de sănătate. United nu a crezut în această ipoteză, spre dezamăgirea totală a marelui fotbalist.
"N-am putut să fac pregătirea de vară din cauza unei probleme de familie. Conducătorii nu m-au crezut, asta m-a durut. Am stat o săptămână în spital, dar ei s-au îndoit de cuvintele mele.
Fetița mea nou-născută a fost bolnavă, a trebuit să fiu acolo pentru familia mea. N-o să neglijez niciodată sănătatea familiei mele pentru fotbal! Niciodată! Nici acum, nici peste 10 ani", a declarat Ronaldo în interviul acordat jurnalistului Piers Morgan

Ronaldo, amendă record după interviul incendiar

În interviul care a captat prima pagină a tuturor ziarelor de sport din lume, Ronaldo l-a criticat dur pe Erik Ten Hag, dar și conducerea clubului. În octombrie, Ronaldo fusese amendat cu salariul pe două săptămâni pentru că a refuzat să intre din postura de rezervă la meciul cu Tottenham.
De data aceasta, potrivit Metro UK, ar risca "o nouă amendă de aproximativ 1 milion de lire sterline. Clubul a refuzat să comenteze interviul lui Ronaldo, dar acesta va fi privit cu suspiciune, mai ales că Ten Hag a vorbit despre "solidaritatea" din cadrul clubului după victoria împotriva lui Fulham". În interviul cu pricina, portughezul a transmis că s-a simţit trădat la Manchester United, că nu are respect pentru antrenor şi că nimic nu s-a schimbat la club de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo