Noul patron al celor de la Chelsea are planuri mari. Todd Boehly vrea să implementeze pe Stamford Bridge modelul celor de la Manchester City și Red Bull Group care dețin mai multe cluburi la nivel mondial.
Portugalia este considerată locația ideală pentru a începe acest plan, iar potrivit celor de la Evening Standards, Boehly vrea să cumpere clubul Portimonense, locul patru din prima divizie a Portugaliei în acest moment. Americanul a mai avut discuții în această vară cu agentul Jorge Mendes în legătură cu o posibilă achiziție a unui club lusitan.
Chiar dacă Portugalia este privită ca locația perfectă pentru a avea o echipă satelit, conducătorii lui Chelsea mai iau în calcul și cumpărarea unor cluburi din Belgia, Franța sau Brazilia.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
ACUM 20 ORE
Citește și:

Chelsea a avut oferte refuzate în Franța și Brazilia

Chelsea a încercat deja începerea unor negocieri pentru a cumpăra cluburi din Franța sau Brazilia, dar încercările de până acum nu au avut succes. Dacă în Franța a fost vorba de Sochaux, Boehly a încercat în Brazilia să înceapă un parteneriat cu Santos, echipă care i-a dat lumii fotbalului pe Pele și Neymar. Cu toate acestea, clubul brazilian a refuzat din start un posibil parteneriat cu echipa de pe Stamford Bridge.
După pauza internațională, Chelsea va reveni în Premier League, urmând să joace pe terenul celor de la Crystal Palace. Aceasta va fi prima partidă în campionat alături de Graham Potter, noul antrenor al londonezilor, cel care l-a înlocuit pe Thomas Tuchel după înfrângerea din Champions League de la Zagreb.
Cu șase partide disputate, Chelsea se află pe locul 7 în Premier League, cu 10 puncte. Nici în Champions League lucrurile nu sunt mai bune. După primele două etape, Chelsea este ultima în Grupa E, cu un singur punct.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
ACUM O ZI
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM O ZI