Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea

Alex Masgras

Publicat 29/09/2022 la 19:30 GMT+3

Chelsea este interesată de cumpărarea clubului portughez Portimonense. Todd Boehly, patronul londonezilor, vrea să implementeze modelul celor de la Manchester City și Red Bull, care dețin mai multe cluburi la nivel mondial.

Todd Boehly

Credit imagine: Getty Images

Noul patron al celor de la Chelsea are planuri mari. Todd Boehly vrea să implementeze pe Stamford Bridge modelul celor de la Manchester City și Red Bull Group care dețin mai multe cluburi la nivel mondial.
Portugalia este considerată locația ideală pentru a începe acest plan, iar potrivit celor de la Evening Standards, Boehly vrea să cumpere clubul Portimonense, locul patru din prima divizie a Portugaliei în acest moment. Americanul a mai avut discuții în această vară cu agentul Jorge Mendes în legătură cu o posibilă achiziție a unui club lusitan.
Chiar dacă Portugalia este privită ca locația perfectă pentru a avea o echipă satelit, conducătorii lui Chelsea mai iau în calcul și cumpărarea unor cluburi din Belgia, Franța sau Brazilia.
Citește și:

Chelsea a avut oferte refuzate în Franța și Brazilia

Chelsea a încercat deja începerea unor negocieri pentru a cumpăra cluburi din Franța sau Brazilia, dar încercările de până acum nu au avut succes. Dacă în Franța a fost vorba de Sochaux, Boehly a încercat în Brazilia să înceapă un parteneriat cu Santos, echipă care i-a dat lumii fotbalului pe Pele și Neymar. Cu toate acestea, clubul brazilian a refuzat din start un posibil parteneriat cu echipa de pe Stamford Bridge.
După pauza internațională, Chelsea va reveni în Premier League, urmând să joace pe terenul celor de la Crystal Palace. Aceasta va fi prima partidă în campionat alături de Graham Potter, noul antrenor al londonezilor, cel care l-a înlocuit pe Thomas Tuchel după înfrângerea din Champions League de la Zagreb.
Cu șase partide disputate, Chelsea se află pe locul 7 în Premier League, cu 10 puncte. Nici în Champions League lucrurile nu sunt mai bune. După primele două etape, Chelsea este ultima în Grupa E, cu un singur punct.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo