Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham dă o mică avere pe un jucător pe care-l va folosi abia la anul! Marele pariu al lui Conte

Nicu Savin

Publicat 11/08/2022 la 13:53 GMT+3

Tottenham a perfectat transfrul lui Destiny Udogie, fundașul stânga de numai 19 ani de la Udinese. Conte vede în tânărul internațional italian U21 un jucător de mare viitor, dar acesta va ajunge sub comanda sa abia la anul, urmând ca în acest sezon să fie lăsat sub formă de împrumut la Udinese.

Tottenham Hotspur manager Antonio Conte applauds the fans after the Pre-Season Friendly between Rangers and Tottenham Hotspur at Ibrox Stadium on July 23, 2022 in Glasgow, Scotland.

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a reușit o campanie de achiziții deosebită în această vară. Ivan Perisic, Yves Bissouma, Richarlison, Djed Spence, Clement Lenglet și Fraser Forster au ajuns la formația londoneză, dar șefii de pe London Stadium nu se opresc aici.
Conform Daily Mail, Destiny Udogie, tânărul jucător al lui Udinese, este prezent la Londra pentru a face vizita medicală și a semna apoi un contract pe 5 sezoane cu Spurs. Londonezii vor plăti pentru fundașul stânga 21 de milioane de £, o sumă foarte mare ținând cont de faptul că acesta va fi folosit abia de anul viitor.
Conte are suficiente variante pentru banda stângă, astfel că preferă să-l lase pe Udogie încă un an la Udinese, pentru a juca constant. Transferul internaționalului italian de tineret este o dovadă clară că Antonio Conte are putere absolută la Spurs, iar italianul are în plan să petreacă mult timp la gruparea londoneză.

Tottenham investește masiv în viitor

Destiny Udogie are origini nigeriene, dar s-a născut la Verona. Crescut la Academia celor de la Hellas Verona, acesta a ajuns la Udinese în vara anului trecut, sub formă de împrumut. În sezonul precedent, a jucat 35 de meciuri pentru Udinese în Serie A, reușind 5 goluri și 3 assist-uri, astfel că friulanii au activat în acastă vară opțiunea unui transfer definitiv, în valoare de doar 4 milioane de €.
Ca atare, prin vânzarea la Tottenham, formația din nordul Italiei a făcut o afacere excelentă, obținând un profit de aproximativ 20 de milioane de €.
Destiny Udogie a jucat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Italiei. La reprezentativa U21 a debutat în toamna anului trecut și a adunat deja 4 selecții, iar specialiștii din "Cizmă" consideră că debutul său la naționala mare este doar o chestiune de timp.
Prin transferul lui Udogie, Tottenham a ajuns la aproximativ 125 de milioane de € investite în această vară. Londonezii au planuri mari în acest sezon, iar debutul a fost excelent, echipa lui Conte învingând-o cu 4-1 pe Southampton în prima etapă din Premier League. Primul test serios din noua stagiune va veni la finalul săptămânii, când Spurs va juca pe terenul lui Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo