Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultima "aroganță" a lui Ronaldo la adresa lui United! Ce a postat pe Instagram

Cristian Mihală

Actualizat 23/11/2022 la 10:16 GMT+2

Cristiano Ronaldo a postat pe Instagram o imagine controversată, înainte de anunțul despărțirii de Manchester United. Deși după oficializarea rupturii CR7 a avut un discurs elegant, înainte a ținut să mai creeze ceva "valuri".

Cristiano Ronaldo reportera-t-il le maillot de Manchester United ?

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo, aflat în prezent în Qatar pentru Cupa Mondială, se desparte de Manchester United "de comun acord, cu efect imediat", a anunţat marţi clubul englez de fotbal într-un comunicat de presă citat de AFP şi DPA.
"Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale", a adăugat Manchester United în legătură cu plecarea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a adus recent critici dure antrenorului Erik ten Hag şi şefilor clubului într-un interviu pentru canalul TalkTV.
"Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pentru ca echipa să continue să progreseze sub Erik ten Hag şi să colaboreze pentru a avea succes pe teren", a mai scris United în comunicat.
Înainte de oficializarea rupturii, Ronaldo a postat pe Instagram noul său ceas. Mulți dintre cei peste 500 de milioane de urmăritori au văzut în acest demers o ultimă "aroganță" făcută de lusitan lui United, pentru că pe cadranul ceasului e ilustrată o imagine cu el în tricoul lui Real Madrid înscriind chiar în poarta "diavolilor".
Reușita lui CR7 este una de colecție și a venit în sezonul 2012-2013 al Ligii Campionilor. Atunci, "galacticii", cu lusitanul vioară întâi, au trecut de United în optimic cu scorul general de 3-2 (1-1 și 2-1). Gruparea blanco a ajuns atunci până în semifinale, unde ambele reprezentante ale Spaniei (Barcelona a fost și ea în careul de ași) au fost învinse fără drept de apel de Dortmund, respectiv Bayern.

Reacția lui Ronaldo, după ce United a anunțat încetarea contractului

La scurt timp după anunțul oficial al clubului a venit și reacția starului de 37 de ani. Foarte elegant, acesta a subliniat că aventura sa la Manchester United s-a terminat în urma unor discuții purtate cu oficialii. Ronaldo a punctat de asemenea că iubește clubul de pe Old Trafford, dar că momentan cea mai bună soluție de despărțirea.
"În urma discuțiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să ne încheiem contractul. Iubesc Manchester United și iubesc fanii, asta nu se va schimba niciodată. Se pare că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Man Utd toate cele bune", a transmis Ronaldo, conform reputatului jurnalist Fabrizio Romano.
Viitorul lui Ronaldo pare legat tot de Premier League. Marca anunță că Newcastle e marea favorită să îi obțină semnătura, dar există și varianta Chelsea. "Albaștrii" sunt nemulțumiți de randamentul lui Aubameyang și nu vor să riște să rateze calificarea în Champions League pentru sezonul viitor.
De notat că Jorge Mendes, agentul lui CR7, l-a propus pe fotbalist la Real Madrid (unde Benzema s-a accidentat) și la Bayern, dar aceste variante par destul de departe. La fel de improbabilă e și alegerea Arabiei Saudite, deși în vară portughezul a refuzat un salariu uluitor, de 350 de milioane de euro din acea țară, după cum singur a dezvăluit în interviul dat lui Piers Morgan. Acum, aceeași echipă i-a făcut o nouă ofertă, dar CR7 pare decis să rămână în Europa pentru a juca la cel mai înalt nivel până la finalul carierei.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo