Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost star de la Chelsea, aproape de revenirea în Premier League! Cu ce echipă va semna

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/08/2022 la 15:36 GMT+3

Fostul mijlocaș al lui Chelsea și Arsenal, Willian da Silva, este foarte aproape de revenirea în Premier League, la Fulham. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a părăsit clubul brazilian Corinthians la începutul acestei luni și este liber de contract.

Tammy Abraham of Chelsea celebrates with teammates Willian and Emerson Palmieri of Chelsea after scoring his team's first goal during the Premier League match between Chelsea FC and Crystal Palace at Stamford Bridge on November 09, 2019

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Valentin Popescu
Antrenorul lui Fulham, Marco Silva, este încântat de jocul lui Willian și dorește să îl aducă în lotul formație. Brazilianul nu a dorit să își mai prelungească contractul la Corinthians și este dispus să joace din nou în Anglia. Fotbalistul ar urma să perfecteze înțelegerea marți, 30 august. Potrivit lui Fabrizio Romano, el a efectuat deja vizita medicală.
Willian a primit mai multe oferte de la cluburi din Europa, dar brazilianul preferă să revină în Anglia, acolo unde și-a petrecut o bună parte din carieră. Willian a plecat de la Corinthias din cauza fanilor furioși
La începutul acestei luni, Willian a dezvăluit pentru Globo Esporte că a dorit să evolueze în continuare la Corinthians, dar fiind amenințat cu moartea de fanii furioși pe rețelele de socializare, fotbalistul a decis să părăsească clubul brazilian.
"Motivele plecării mele sunt amenințările pe care le-am primit, în special la adresa familiei mele. Amenințările nu s-au oprit niciodată. Ori de câte ori pierdeam sau dacă uneori nu mă descurcam bine în joc, familia mea primea amenințări, blesteme pe rețelele de socializare. Au fost amenințări pentru soția mea, fiicele mele, după un timp au început să-l atace și pe tatăl meu, pe sora mea.
Când m-am întors în Brazilia, m-am întors cu multă dorință de a juca pentru Corinthians. Știam presiunea, cererile, criticile pe care le voi primi, dar nu am venit în Brazilia să fiu amenințat, să-mi amenințe familia cu fiecare meci pe care l-am pierdut sau dacă nu joc bine într-un meci. Acesta este motivul principal al plecării mele."
Citește și:

Willian preferă echipele din Londra

Deși a primit mai multe oferte de transfer, Willian dorește să își continue cariera în capitala Angliei. După ce a jucat pentru Chelsea și Arsenal, brazilianul se pregătește să semneze cu Fulham, o altă formație londoneză.
Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a mai jucat la Chelsea în perioada 2013 - 2020. Brazilianul s-a bucurat de o perioadă superbă pe Stamford Bridge, câștigând două titluri în Premier League, o Cupă a Angliei, Cupa Ligii și Europa League în timpul șederii sale de șapte ani.
Willian s-a transferat ulterior la Arsenal, unde a rezistat un singur an. În ultimul sezon a jucat la Corinthians.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo