Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un alt jucător pleacă de la FCSB! Cine este fotbalistul care nu l-a impresionat pe Nicolae Dică

Andrei Nicolae

Actualizat 30/08/2022 la 15:08 GMT+3

Un jucător transferat în această vară de FCSB a căzut în dizgrațiile antrenorului. După doar două meciuri jucate pentru roș-albaștrii, Vadim Rață este aproape de revenirea la FC Voluntari.

FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Alex Ioniță
În cadrul unei conferințe de presă de astăzi, Nicolae Dică, tehnicianul lui FCSB, a menționat că Vadim Rață nu mai face parte din planurile vicecampioanei României. Mijlocașul din Republica Moldova se va întoarce la FC Voluntari.
"Am discutat și cu Vadim, a vorbit și cu conducerea, cred că cel mai bine pentru el este să se întoarcă acolo(n.r la Voluntari)", a spus Nicolae Dică, în cadrul conferinței de presă, citat de gsp.ro.
Vadim Rață a fost transferat de FCSB în această vară, în schimbul sumei de 325.000 de euro. Potrivit sursei citate anterior, FCSB avea timp până la data de 1 septembrie pentru a plăti această sumă celor de la FC Voluntari.
Dacă Vadim Rață va reveni la FC Voluntari, roș-albaștrii vor fi nevoiți să plătească doar o mică parte din această sumă. În timpul petrecut la FCSB, Rață a jucat doar 62 de minute, în decursul a 2 partide. Mijlocașul nu a reușit să ofere nici o pasă decisivă sau să înscrie pentru formația antrenată de Nicolae Dică.

Rachid Bouhenna, și el pe "lista neagră" a FCSB-ului

Un alt fotbalist adus în această vară este aproape de plecarea de la FCSB. Este vorba de fundașul central Rachid Bouhenna, transferat de la CFR Cluj în această perioadă de mercato.
Fundașul algerian a jucat pentru FCSB în 4 partide, meciuri în care a avut evoluții slabe. Excluderea acestuia din planurile FCSB-ului s-a întâmplat după meciul cu Chindia Târgoviște, câștigat de roș-albaștrii cu scorul de 3-2.
Atunci, Bouhenna a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 68 cu Joyskim Dawa, din cauza unei evoluții slabe. Se pare că, după transferul lui Andrea Compagno, Rachid Bouhenna a fost scos și de pe lista UEFA, pentru a-i face loc atacantului italian.
În situația în care cei de la FCSB nu se vor răzgândi, Bouhenna va pleca, cel mai probabil, de la formația roș-albastră.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo