Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul lui Haaland la Manchester, în pericol! Ce vrea să facă fotbalistul după ancheta de la City

Bianca Dumitru

Actualizat 10/02/2023 la 13:24 GMT+2

Manchester City a fost acuzată de oficialii Premier League că a încălcat de peste 100 de ori regulile financiare, fiind acum anchetată. În urma acestor probleme, Erling Haaland a început să se gândească la o posibilă despărțire de campioana Angliei.

Erling Haaland - Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City traversează un moment extrem de complicat în existența sa recentă. Clubul de pe Etihad este acuzat de oficialii Premier League că a încălcat de peste 100 de ori regulile financiare, iar dacă va fi găsit vinovat riscă o depunctare severă sau chiar retrogradarea.
În urma acestor probleme, Erling Haaland ar fi început să ia în considerare o posibilă despărțire de echipa cu care a semnat vara trecută un contract valabil până în 2027.
Jurnaliștii de la As.com au scris că norvegianul nu ar vrea să mai rămână la City în cazul în care clubul va fi sancționat. În aceste condiții, Haaland le-ar fi cerut reprezentanților lui să discute cu șefii campioanei Angliei despre modificarea clauzei de reziliere.
Atacantul își dorește ca suma să fie redusă de la 200 la 150 de milioane de euro, astfel încât transferul lui să poată fi mai accesibil pentru marile puteri din Europa.
Fără doar și poate, una dintre echipele care va sta cu ochii pe situația lui Haaland la City este Real Madrid, care și-ar fi dorit și în trecut să-i obțină semnătura fotbalistului care a reușit în acest sezon 31 de goluri în 28 de meciuri sub comanda lui Pep Guardiola.
Citește și:

MANCHESTER CITY RISCĂ SĂ RATEZE ȚINTELE DIN MERCATO-UL VERII

Conform jurnaliștilor englezi, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, echipa lui Pep Guardiola ar putea să aibă dificultăți în a-și atinge obiectivele la finalul acestui sezon pe piața transferurilor.
Cei de la Standard Sport au notat că marile ținte din mercato ale lui City, printre care se numără Jude Bellingham și Declan Rice, ar putea să o refuze pe actuala campioană din Premier League, mai ales dacă aceasta nu va ocupa un loc care să-i asigure prezența în următorul sezon de Champions League.
Sursa citată a anunțat și că Guardiola ar vrea să-și întărească departamentul defensiv, dorindu-i pe Ben Chilwell de la Chelsea și Tino Livramento de la Southampton. Mutările vor fi, însă, greu de realizat în cazul în care City va fi depunctată sau, mai rău, retrogradată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo