Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce gafă! Liverpool i-a scris greșit numele lui Szoboszlai pe tricou. RB Leipzig a dat o replică genială

Andrei Nicolae

Actualizat 05/08/2023 la 13:29 GMT+3

Liverpool a făcut în această perioadă de mercato două transferuri importante și i-a adus pe Mac Allister de la Brighton, respectiv pe Szoboszlai de la RB Leipzig. "Cormoranii" au comis însă o gafă de proporții în ultimul amical jucat, cel cu Bayern Munchen, în cadrul căruia i-au scris greșit numele pe tricou jucătorului ungur adus din Bundesliga.

Szoboszlai Dominik

Credit imagine: AFP

Numele lui Dominik Szoboszlai este destul de dificil de scris pe litere, iar oamenii care se ocupă de imprimarea tricourilor lui Liverpool au demonstrat acest lucru. Gruparea condusă de Jurgen Klopp a dat piept în ultimul amical jucat cu Bayern Munchen, iar urmăritorii partidei respective au semnalat un aspect bizar la echipamentul jucătorului ungur adus de la RB Leipzig.
Același lucru a fost observat și de mai mulți fani ai sportului "rege", după ce Liverpool a postat pe rețelele sociale o fotografie în care Szoboszlai este prins cu spatele la cameră, astfel cu numele său de pe tricou putea fi citit. Lumea a sesizat astfel că numele noului transfer de pe Anfield este scris greșit, deoarece pe tricoul său apare "Szosbozlai", în loc de Szoboszlai.
Gafa comisă de "cormorani" a fost sesizată și de fosta echipă a jucătorului de 22 de ani, RB Leipzig. Echipa din Germania nu s-a putut abține și a oferit un comentariu genial la fotografia postată de Liverpool, transmițându-le englezilor: "O să vă obișnuiți să îi scrieți numele lui Szoboszlai până la urmă, aveți încredere în noi."
Citește și:

Szoboszlai a venit la Liverpool în schimbul a 70 de milioane de euro

Dominik Szoboszlai a devenit cel de-al doilea transfer al celor de la Liverpool în această perioadă de mercato, după ce oficialii "cormoranilor" i-au activat clauza de reziliere de 70 de milioane de euro impusă de RB Leipzig. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani a avut un sezon de excepție, reușind 23 de contribuții directe la gol în 46 de meciuri.
Jucătorul a subliniat, într-un interviu pentru publicația maghiară Sportal, importanța lui Klopp în materializarea transferului, fiind impresionat de personalitatea caldă a managerului german. Mijlocașul a explicat, de asemenea, cum o convorbire telefonică cu viitorul său tehnician l-a convins că venirea la Liverpool este cea mai bună decizie pe care o poate lua.
"Evident, nu pot să spun ce am vorbit în acel apel, dar pot să vă spun faptul că m-am simțit extrem de liniștit și de sigur pe decizie după această conversație. Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, Klopp este de asemenea și o persoană minunată. Este incredibil, a fost o convorbire foarte degajată. Vorbeam ca și cum ne-am cunoaște de o mie de ani. De abia aștept să lucrăm împreună.
Cu siguranță că voi fi emoționat înaintea debutului meu, dar abia aștept să evoluez pe Anfield. Nu este genul acela de emoție distructivă, ci chiar opusul. Am așteptări foarte ridicate. În acest moment tot ce fac este să îmi imaginez cum va fi să evoluez pentru Liverpool, de abia aștept să pot juca.
Am mai spus, visul meu din copilărie a devenit realitate. Nu mi-aș fi putut dori altceva mai bun, mai ales la 22 de ani. Sunt la una dintre cele mai bune echipe din lume și motivația mea de a câștiga trofee crește în fiecare zi.", a declarat Szoboszlai, potrivit celor de la Sportal.
Szoboszlai a mai evoluat pentru FC Liefering (Austria), RB Salzburg și RB Leipzig. În vitrina sa de trofee se află, printre altele, 2 Cupe ale Germaniei, 4 titluri ale campionatului Austriei, 3 cupe ale Austriei. De asemenea, mijlocașul a câștigat titlul individual de cel mai bun fotbalist maghiar al anului 2022. La doar 22 de ani, Dominik a evoluat deja în 32 de partide pentru naționala Ungariei, pentru care a reușit să marcheze 7 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo