Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia lui Klopp de a pleca de la Liverpool, pusă pe seama șefilor de pe Anfield! "Nu are sens! Probabil s-a săturat"

Bianca Dumitru

Actualizat 04/02/2024 la 09:00 GMT+2

Jurgen Klopp a anunțat recent că se va despărți de Liverpool la finalul acestui sezon, după 9 ani în care a readus clubul printre forțele lumii. Jose Enrique, fost jucător pe Anfield, a comentat decizia antrenorului, spunând că aceasta ar putea să fi fost cauzată de șefii clubului.

LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 28: Juergen Klopp, Manager of Liverpool, applauds the fans at full-time following the Emirates FA Cup Fourth Round match between Liverpool and Norwich City at Anfield on January 28, 2024 in Liverpool, England. (Photo by Clive

Credit imagine: Eurosport

Jurgen Klopp a decis să spună "stop" aventurii sale la Liverpool. Antrenorul a dezvăluit recent că va pleca de pe Anfield la finalul acestei stagiuni, decizie întâmpinată cu multă emoție și căldură de suporteri la primul meci după anunț.
Dorința lui Klopp de a pleca de la Liverpool a fost comentată de foarte multe voci din fotbal, printre acestea aflându-se și cea a lui Jose Enrique. Fostul fotbalist al "cormoranilor" a analizat decizia tehnicianului, spunând că germanul trebuie să aibă un motiv foarte bine întemeiat pentru a pleca.
Enrique crede că șefii clubului ar fi pus o presiune prea mare asupra lui Jurgen Klopp, care s-ar putea să se fi săturat pentru că altfel decizia a venit prea brusc, la doar câteva luni după ce antrenorul își prelungise contractul.
"Cred că sunt multe motive pentru care pleacă, dar sunt motive pe care probabil că nu le vom afla niciodată. Chiar dacă el nu este de acord cu mine, eu tot cred că proprietarii au o mare legătură cu asta.
Nu poți să-ți reînnoiești contractul și să pleci brusc de la club, nu are niciun sens. Trebuie să fie mai mult de atât. Trebuie să fie ceva cu proprietarii, trebuie să se fi săturat să fie nevoit să facă minuni tot timpul.
Întotdeauna trebuie să facă mult mai mult decât Manchester City și chiar Arsenal acum. Nu cred că este doar obosit în general. De ce ți-ai reînnoit contractul acum câteva luni dacă ești obosit? Nu are sens!", a declarat Jose Enrique, citat de Mirror.
Citește și:

Șefii lui Liverpool, mărire de salariu pentru Klopp

Potrivit Liverpool Echo, după ce antrenorul și-a anunțat plecarea de pe Anfield, cei de la Fenway Sports Group, oamenii care dețin Liverpool, i-au înaintat lui Klopp o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar față de contractul pe care îl are acum, pentru ca tehnicianul să se răzgândească și să continue și din vară.
În ciuda ofertei, Klopp a transmis că banii nu sunt importanți în luarea acestei hotărâri, transmițând că decizia sa este una finală. Liverpool nu va fi afectată doar de pierderea antrenorului, managerii asistenți, Pepijn Lijnders și Peter Krawietz, urmând să plece și ei.
Xabi Alonso este favorit să preia banca lui Liverpool, după plecarea lui Klopp. El a transformat-o pe Leverkusen într-o forță a Bundesligii. Încă neînvins în acest sezon, Alonso a jucat 6 sezoane pentru Liverpool.
Această variantă pare cea mai plauzibilă, având în vedere faptul că Real Madrid, echipa despre care se spunea că îl va aduce pe Xabi Alonso în vară, i-a prelungit recent înțelegerea lui Carlo Ancelotti.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo