Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ea este echipa "all-in" pentru transferul lui Drăgușin. Anunțul categoric al lui Fabrizio Romano

Maria Olteanu

Publicat 06/01/2024 la 22:30 GMT+2

Radu Drăgușin a fost în prim plan în aceste zile, iar transferul său la Tottenham părea o chestiune de timp. Napoli a intrat pe fir, însă englezii nu își fac probleme și continuă negocierile cu Genoa, sperând să ajungă la un numitor comun. Fabrizio Romano a anunțat în urmă cu scurt timp că cei de la Spurs se concentrează acum doar pe acest transfer.

Radu Drăgușin (Genoa)

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin este cel mai curtat jucător român al momentului. Fundașul a ajuns la o înțelegere verbală cu Tottenham, care continuă însă negocierile cu Genoa în ceea ce privește suma de transfer.
Fabrizio Romano a anunțat în urmă cu doar câteva minute că englezii nu vor să îl piardă pe jucătorul român, așa că acum sunt concentrați exclusiv pe realizarea acestei mutări.
După ce Napoli a intrat pe fir, presa italiană a scris că internaționalul nostru are șanse mari să continue în Serie A. Chiar și așa, celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunță că englezii sunt acum preocupați doar de această mutare, odată ce au perfectat împrumutul lui Werner.
Tottenham este 100% implicată pentru a-l aconta și pe Drăgușin, care se înțelesese cu echipa încă de acum câteva zile.
"Tottenham se va concentra pe un singur lucru acum: transferul lui Radu Drăguşin", a scris reputatul jurnalist, pe contul său de Twitter.
"Afacerea Drăgușin" este departe de a se finaliza, chiar dacă în urmă cu două-trei zile se părea că Tottenham va fi viitoarea destinație a internaționalului de 21 de ani. Românul preferă Premier League, visul său fiind să evolueze în cel mai puternic campionat al lumii. De altfel, Radu chiar a bătut palma cu oficialii lui Spurs, acceptând un contract pe 5 ani, cu un salariu de aproximativ 4,5 milioane de euro/sezon, după cum a anunțat Fabrizio Romano.
Problema e că Genoa nu vrea să lase din preț, solicitând 30 de milioane de euro în schimbul fundașului lui Gilardino. Londonezii continuă discuțiile cu reprezentanții "grifonilor", dar pe tapet a apărut o ofertă și mai bună pentru club, de la Napoli.

GENOA ȚINE LA FIECARE MILION DIN AFACEREA DRĂGUȘIN! "NOI VOM LUA DECIZIA. NU NE FORȚEAZĂ NIMENI"

Președintele clubului la care este legitimat Drăgușin, Zangrillo, a fost întrebat despre trasferul fundașului român și despre oferta venită din partea celor de la Spurs.
"Radu este un jucător de top și un tip de top, dar noi vom face alegerea finală. Nu avem nevoie să vindem pe nimeni, vom lua decizia noastră, dar nu vom fi forțați de nimeni", a spus acesta, vizavi de oferta primită de la englezi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo