Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, anunț îmbucurător pentru fanii lui City, după victoria împotriva lui Tottenham

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/01/2024 la 13:07 GMT+2

Pep Guardiola a făcut un anunț important legat de viitorul său la Manchester City, după prima victorie obținută în fața lui Tottenham pe noul stadion. Tehnicianul spaniol a declarat după meci că se gândește să-și prelungească înțelegerea cu "cetățenii", chiar în ziua în care rivalul său, Jurgen Klopp, și-a anunțat plecarea de la Liverpool, în vară.

Pep Guardiola von Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Manchester City a obținut calificarea în optimile Cupei Angliei în fața celor de la Tottenham, datorită golului marcat de Nathan Ake în minutul 88. Olandezul a marcat la în urma unui corner executat de Kevin De Bruyne și a semnat prima victorie, totodată primul gol al lui City pe noul stadion al celor de la Tottenham, după 5 înfrângeri consecutive.
Antrenorul "cetățenilor", Pep Guardiola, a fost euforic la finalul partidei și a făcut un anunț care a adus bucurie în rândul fanilor echipei. În ziua în care marele său rival, Jurgen Klopp, și-a anunțat plecarea de la Liverpool, la finalul sezonului, acesta a spus că intenționează să-și prelungească angajamentul față de Manchester City.
Guardiola a fost întrebat dacă mai are energie să continue la un nivel atât de înalt, făcându-se referire la declarațiile lui Klopp din dimineața zilei de vineri: "Eu sunt bine. Mai am un an, vreau să o fac. Poate o să și prelungesc. Sper să gestionăm lucrurile bine", a declarat ibericul, citat de Daily Mail.
Citește și:

Guardiola, cu gândul la prelungirea contractului

Unul dintre cei mai de succes antrenori ai ultimelor decenii a explicat motivele pentru care vrea să continue pe banca celei mai titrate echipe din 2023, chiar dacă a reușit să câștige tot ce se putea alături de City: "Trebuie să continuăm ce am început sezonul trecut, o vom lua pas cu pas. Îi văd pe băieți zilnic și sunt acolo. Există competiție la antrenamente, vor în continuare să câștige. Sunt extrem de focusați", a adăugat antrenorul.
"Normal că o să mai pierdem meciuri, eu voi fi aici să repar greșelile. Chiar și eu mă mir de faptul că jucătorii încă sunt cu gândul la victorii și titluri, după tot ce am realizat anul trecut. Asta mă face mândru să fac parte din acest club", a încheiat Guardiola.
Manchester City va reveni în lupta pentru titlul din Premier League săptămâna viitoare, când "cetățenii" vor primi vizita nou promovatei Burnley, miercuri, de la ora 21:30. În meciul din tur, disputat în prima etapă a sezonului, City s-a impus cu un categoric 3-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo