Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Heung Min Son, "speriat" de Radu Drăgușin! Ce a spus sud-coreeanul de fundașul român

Dani Morar

Actualizat 16/02/2024 la 22:40 GMT+2

Radu Drăgușin ar putea începe primul meci ca titular la Tottenham, împotriva lui Wolverhamtpon, sâmbătă, de la ora 17:00. Heung Min Son a vorbit la superlativ de român, cu care s-a întâlnit prima dată după ce a ajuns de la Cupa Asiei.

Son Heung-min (Tottenham Hotspur)

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin este pregătit de debutul ca titular la Tottenham. Ange Postecoglou este mulțumit de ceea ce arată românul la antrenamente și l-ar putea utiliza din primul minut în disputa împotriva lui Wolves.
Heung Min Son, cel care a revenit la Londra după ce Coreea de Sud a cedat în semifinalele Cupei Asiei împotriva Iordaniei, și-a întâlnit noii colegi și a rămas surprins. Golgheterul lui Spurs spune că e "speriat" de Radu Drăgușin, pe care l-a caracterizat drept un tip "atât de mare și fantastic".
"Am găsit doi jucători noi, pe Timo și Radu. Cu Timo pot vorbi în germană. La echipa națională avem un fizioterapeut german, care e prieten bun cu Timo.
De Radu sunt puțin speriat, pentru că este atât de mare. E un băiat fantastic. Vrea să muncească, vrea să se îmbunătățească în fiecare zi", a declarat Son, într-un interviu difuzat pe canalul de youtube al lui Spurs.

Radu Drăgușin, sub lupa jurnaliștilor englezi

Cei de la Football London au scris că românul s-a acomodat foarte bine la Spurs și că a dat dovadă de caracter, nearătându-se afectat de faptul că nu prinde foarte multe minute.
Englezii au evidențiat gestul lui Drăgușin, care a fugit de pe banca de rezerve să-l felicite pe Brennan Johnson care a înscris golul victoriei în ultimul meci, și s-au arătat convinși de faptul că acesta va juca mai mult din sezonul următor.
"Drăgușin nu se plânge că nu primește suficiente minute în primele lui săptămâni la club. Știe precis că vor veni și șansele lui - poate chiar în acest sezon, având în vedere suspendările lui Romero sau accidentările fundașilor centrali.
Însă, cu siguranță, va juca în multe meciuri din sezonul următor, când se anunță și o participare în competițiile europene și numeroase partide în calendar.
Românul s-a adaptat bine la Spurs. Se cunoștea deja cu foștii colegi de la Juventus, Rodrigo Bentanacur și Dejan Kulusevski, iar cu Romero și Vicario poate vorbi în italiană. Mai mult, vorbește excelent limba engleză și poate comunica foarte bine cu oricine din vestiar", au scris jurnaliștii englezi.
Echipa lui Radu Drăgușin este în acest moment pe locul 4 în clasamentul din Premier League, cu 47 de puncte acumulate după 24 de etape.
În weekend, Tottenham va primi vizita celor de la Wolves, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo