Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, reacție enztuziasmantă, după ce Liverpool a câștigat la ultima fază cu Forest: "Nu pot să cred"

Nicu Savin

Publicat 02/03/2024 la 20:37 GMT+2

Liverpool s-a impus dramatic în duelul din deplasare cu Nottingham Forest, grație unui gol marcat de Darwin Nunez în minutul 90+9. La final, Jurgen Klopp a spus că nu-i vine să creadă că echipa sa a câștigat acest meci și are 4 victorii în cele 4 meciuri jucate în ultimele 11 zile, deși problemele de lot sunt evidente.

Jürgen Klopp (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Liverpool traversează o perioadă magică, deși mulți jucători exponențiali sunt scoși din circuit din cauza accidentărilor. După ce au câștigat Cupa Ligii cu o echipă plină de tireri (1-0 cu Chelsea), iar apoi s-au calificat en-fanfare în sferturile FA Cup (3-0 cu Southampton), "cormoranii" au obținut o victorie mare în lupta pentru titlu din Premier League, 1-0 în deplasare cu Nottingham Forest.
Klopp a reușit să încropească o echipă cât de cât competitivă pentru duelul de pe City Ground, dar jocul a scârțit serios. Meciul părea că se îndreaptă către o remiză albă, însă Darwin Nunez a devenit eroul lui Liverpool în minutul 90+9, când a marcat cu capul în urma unei centrări a lui Mac Allister.

Jurgen Klopp, în extaz, după Forest - Liverpool 0-1: "E o senza'ie minunată"

La finalul partidei, Jurgen Klopp a fost în al 9-lea cer, spunând că nu-i vine să creadă că echipa sa a trecut cu bine și peste acest mecici, al 4-lea în ultimele 11 zile, asta în condițiile în care nu se poate baza pe mulți oameni importanți. Chiar dacă Nunez a fost omul cu golul, neamțul a evidențiat assist-ul excelent al lui Mac Allister.
"A fost cel mai dificil joc pe care l-am jucat în această perioadă din cauza circumstanțelor. Să joci patru meciuri în 11 zile este foarte dificil, cu situația pe care o avem la echipă. A fost super special. S-a văzut că nu a fost ușor pentru noi astăzi, în nicio parte a jocului. Este atât de greu. Nu pot să cred cum avem patru victorii.
A fost un assist incredibil în ultima secundă. E o senzație minunată. Sunt foarte fericit.Nu pot să cer mai mult decât ceea ce fac băieții.Duminica viitoare va fi oricum un meci mare. Înainte de asta jucăm un meci dificil la Praga. Trebuie să continuămsă ne recuperăm", a spus Klopp.
Prin succesul de azi, Liverpool a pus capăt unei perioade de 40 de ani în care nu mai câștigase în campionat pe terenul lui Forest. Mai important, "cormoranii" sunt siguri că vor aborda din postura de lideri marele derby cu Manchester City de săptămâna viitoare. Până atunci, trupa lui Klopp va juca în deplasare cu Sparta Praga, în prima manșă a optimilor Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo