Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, "ispitită" cu o sumă uriașă de bani să-i dea drumul lui Salah! Cum arată ofertă saudiților

Bianca Dumitru

Publicat 01/09/2023 la 08:00 GMT+3

Mohamed Salah este dorit insistent de cei de la Al-Ittihad, care sunt dispuși să plătească o sumă uriașă în schimbul lui. Deși Liverpool a refuzat ofertă după ofertă, saudiții au venit acum cu o nouă propunere fabuloasă.

Jürgen Klopp, Mohamed Salah

Credit imagine: AFP

Mohamed Salah este unul dintre fotbaliștii importanți din Europa care se află pe lista cluburilor din Arabia Saudită. Egipteanul este dorit insistent de cei de la Al-Ittihad, care au pregătit o ofertă impresionantă.
Saudiții sunt tot mai determinați să-i obțină transferul lui Mohamed Salah în această vară și nu dau niciun pas înapoi în ciuda refuzurilor primite de la Liverpool.
Conform presei din Anglia, citată de Mundo Deportivo, cea mai recentă ofertă înaintată de cei de la Al-Ittihad pentru atacantul de 31 de ani este în valoare de aproape 140 de milioane de euro.
În plus, deși agentul lui Mohamed Salah, Ramy Abbas, a spus la începutul lunii august că egipteanul nu va pleca în această perioadă de mercato de pe Anfield, lucrurile s-ar putea schimba datorită salariului impresionant pe care saudiții i l-au pregătit dacă este de acord cu mutarea.
Optimiști că propunerile lor vor ajunge să fie acceptate, oficialii clubului din Arabia Saudită au venit în Europa în această săptămână, fiind încrezători că vor obține atât semnătura lui Salah, cât și transferurile altor fotbaliști de top, pe care și-i doresc.
Citește și:

"Salah va pleca în această săptămână"

În această săptămână, Jan Aage Fjortoft s-a arătat convins că Salah va pleca de pe Anfield până la închiderea ferestrei de transferuri. În ciuda refuzului "cormoranilor" de a-i da drumul lui Mo, fostul fotbalist din Premier League s-a arătat convins că egipteanul nu va putea fi păstrat de Jurgen Klopp.
"Înțeleg că este probabil ca Salah să o părăsească pe Liverpool în această săptămână", a scris Fjortoft pe contul său de Twitter.
Norvegianul de 56 de ani și-a explicat convingerea spunând că ofertele pe care cei de la Al-Ittihad le-au făcut atât pentru club, cât și pentru fotbalist, sunt prea bune pentru a fi ignorate.
"Sumele de bani oferite jucătorului și clubului sunt pur și simplu incredibile. Faptul că fereastra de transferuri în Arabia Saudită se închide mai târziu decât în Europa face acest lucru (n.r. rămânerea lui la Liverpool) și mai complicat", a adăugat Jan Aage Fjortoft.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo