Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Postecoglou a vorbit în premieră despre transferul lui Drăgușin la Tottenham! Cuvinte mari la adresa românului

Nicu Savin

Actualizat 12/01/2024 la 17:16 GMT+2

Ange Postecoglou a susținut astăzi conferința de presă de dinaintea partidei dintre Manchester United și Tottenham, care va avea loc duminică, iar antrenorul londonezilor a comentat și transferul lui Radu Drăgușin la echipa sa. Managerul australian a vorbit în termeni laudativi despre român, subliniind că a rămas impresionat de calitatea umană a acestuia, pentru că pe cea sportivă o cunoștea.

Ange Postecoglou, manager of Tottenham Hotspur, applauds prior to the Premier League match between Brighton & Hove Albion and Tottenham Hotspur

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump român din istorie în această săptămână, după ce Tottenham a plătit pentru el 30 de milioane de € către Genoa (25 de milioane fix + 5 milioane sub formă de bonusuri). Majoritatea experților din Albion cred că londonezii au dat o mare lovitură, deoarece românul este foarte tânăr și a demonstrat deja în Serie A că deține calități extraordinare.
Drăgușin a semnat un contract pe 5 ani și jumătate cu Tottenham (până în vara lui 2029), cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, iar debutul său în Premier League s-ar putea produce duminică.

Postecoglou, încântat de omul Radu Drăgușin, încă de la prima discuție

Astăzi, Ange Postecoglou a susținut conferința de presă de dinaintea acelui duel și a vorbit în premieră despre tranferul lui Drăgușin. Australianul a menționat că fundașul român are calități fotbalistice deosebite, dar a subliniat că a fost impresionat și de calitatea umană a acestuia. Managerul crede că Drăgușin se va adapta foarte bine la Londra și că Tottenham este clubul ideal pentru el.
"Evident, știm că acea poziție (nr. cea de fundaș central) a fost o poziție prioritară pentru noi în perioada de transferuri din ianuarie. L-am lăsat pe Davinson Sanchez să plece după ce fereastra de vară s-a închis, așa că știam că dacă va veni oportunitatea potrivită în ianuarie trebuie să aducem pe cineva.
Am lucrat destul de mult la acest transfer. Cred că Drăgușin se potrivește bine pentru noi din perspectiva fotbalului.Cu siguranță are câteva atribute grozave ca tânăr jucător și din discuțiile mele cu el ca persoană mi-am dat seama că a venit cu motivația potrivită, mi-am dat seama de motivul pentru care vrea să facă următorul pas și de ce Tottenham este clubul potrivit pentru el. Ce i-am spus pentru a-l convinge? A fost o simplă discuție în care i-am spus ceea ce cred despre el ca jucător și unde cred că s-ar potrivi.
Cred că se va adapta foarte bine în grupul pe care îl avem în acest moment. Destul de mulți jucători sunt din aceeași categorie de vârstă. Să sperăm că putem construi o echipă care să crească împreună și sunt sigur că (n.r. Drăgușin) se va potrivi bine pentru asta.", a spus Ange Postecoglou, citat de football-london.uk.
Radu Drăgușin va purta tricoul cu numărul 6 și ar putea debuta în cel mai puternic campionat din lume chiar în acest weekend, când Tottenham se deplasează pe Old Trafford pentru duelul cu Manchester United (duminică, ora 18:30).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo