Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Record incredibil în Liverpool - Chelsea! Nunez a lovit bara de 4 ori, dar "cormoranii" s-au impus la scor

Dani Morar

Actualizat 01/02/2024 la 08:58 GMT+2

Liverpool s-a impus cu 4-1 în fața lui Chelsea, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 22-a din Premier League. Echipa antrenată de Jurgen Klopp nu a avut nicio emoție în privința celor 3 puncte, iar Darwin Nunez a fost ghinionistul serii, lovind bara de 4 ori.

Liverpool jubelt gegen den FC Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a câștigat derby-ul serii în Premier League, scor 4-1 împotriva lui Chelsea, și își păstrează avansul față de urmăritoare. Manchester City se impusese cu 3-1 în fața lui Burnley, în timp ce Tottenham a învins-o pe Bretford.
După doar 8 minute, Alexis Mac Allister a trimis o pasă superbă către Darwin Nunez, iar atacantul a trimis o torpilă de la aproximativ 25 de metri, care a șters bara transversală.
După alte 10 minute, uruguayanul a avut din nou ghinion, lovind bara pentru a doua oară. Nunez a primit o pasă în careu și a încercat să finalizeze cu un șut la colțul lung, dar mingea a fost respinsă de Petrovic în stâlpul din dreapta.
Liverpool a deschis scorul în minutul 23. Diogo Jota a rezolvat o acțiune pe cont propriu. Portughezul a trecut printre doi adversari șu l-a învins pe goalkeeperul advers cu un șut din apropiere.
Elevii lui Jurgen Klopp și-au dublat avantajul cu 6 minute înainte de finalul primei reprize. Luis Diaz l-a servit pe Bradley, care a avansat și a trimis puternic la colțul lung, în ciuda plonjonului lui Petrovic.
Chiar înaintea pauzei, gazdele au primit un penalty, după faultul lui Badiashile asupra lui Jota. Darwin Nunez a executat, dar a ratat absolut incredibil, lovind pentru a 3-a oară bara.
Liverpool și-a majorat până la urmă diferența în minutul 65. Bradley a fost omul cu centrarea, iar Dominik Szoboszlai a reluat cu capul pentru 3-0. Chelsea a revenit în joc în minutul 71, prin reușita lui Nkunku, dar gazdele s-au distanțat la 4-1, prin Luis Diaz, din pasa lui Nunez.
În minutul 75 a avut loc o nouă ratare a lui Nunez, care a trimis pentru a 4-a oară în bară. Uruguayanul a devenit primul jucător care lovește bara de 4 ori într-un meci de Premier league, din sezonul 2003-2004 încoace (de când Opta a început să coleteze date) și are 7 bare în acest sezon, de două ori mai multe decât oricare alt jucător.
Liverpool – Chelsea s-a încheiat 4-1, iar "cormoranii" își consolidează primul loc în clasament, cu 51 de puncte.

Liverpool – Chelsea: Echipele de start:

Liverpool - Alisson - Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez - Szoboszlai, MacAllister, Jones - Diaz, Jota, Nunez
Rezerve: Kelleher - Alexander-Arnold, Clark, Elliot, Gakpo, Gravenberch, McConnell, Quansah, Robertson
Chelsea: Petrovic - Disasi, Silva, Badiashile, Chilwell - Caicedo, Fernandez - Madueke, Gallagher, Sterling - Palmer
Rezerve: Bergstrom - Broja, Casadei, Chukwuemeka, Washington, Gilchrist, Gusto, Mudryk, Nkunku
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo