Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham și Brentford, meci nebun cu 5 goluri și răsturnări de scor. Drăgușin a intrat pe final

Maria Olteanu

Publicat 31/01/2024 la 23:37 GMT+2

Tottenham s-a impus cu 3-2 în această seară, pe teren propriu, cu Brentford, într-o partidă în care a fost condusă cu 0-1 până după revenirea de la cabine. Internaționalul nostru, Radu Drăgușin, și-a făcut apariția pe teren în minutul 87.

Tottenham Hotspur gegen FC Brentford

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a așteptat-o pe Brentford, pe teren propriu, miercuri seara, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 22 din prima ligă engleză.
La fel ca la precedentele jocuri, internaționalul român ajuns în Premier League, Radu Drăgușin, a început această partidă pe banca de rezerve, fiind preferat un alt cuplu de fundași centrali.
Partida dintre cele două echipe a fost una extrem de interesantă, cu nu mai puțin de 5 goluri.
Primul gol al întâlnirii de miercuri a fost semnat în minutul 12 de Brentford. Jensen a reușit să introducă mingea în poartă, dar golul său a fost anulat pentru semnalizarea unei poziții neregulamentare.
Trei minute mai târziu, Brentford a marcat din nou, însă de această dată golul a fost validat. Maupay a deschis scorul din interiorul careului, iar avantajul vizitatorilor a durat până după întoarcerea de la cabine.
În minutul 38, Spurs a marcat, Richarlison a introdus mingea în poartă, dar și acest gol a fost anulat, mergându-se la cabine cu 1-0 în favoarea lui Brentford.
Citește și:

Tottenham, victorie importantă cu Brentford. Drăgușin a intrat pe final

Imediat după întoarcerea de la cabine, Tottenham a marcat foarte rapid două goluri, preluând conducerea pe tabelă.
Udogie a restabilit egalitatea la 1 în minutul 48, iar imediat Johnson a înscris și a dus gazdele în avantaj.
Jocul a continuat să fie unul extrem de interesant, iar în minutul 56 Richarlison a dus scorul la 3-1 din pasa lui Maddison.
Brentford a marcat prin Toney în minutul 67, după o eroare a lui Udogie, care a pasat direct la adversar, iar finalul a fost foarte încins.
În minutul 87 a intrat pe teren și internaționalul nostru, Radu Drăgușin, care a prins peste 10 minute de joc în această confruntare, cu tot cu minutele de prelungire.
Oaspeții au fugit după egalare, dar cel de-al treilea gol nu a mai venit, iar partida s-a terminat cu succesul echipei lui Drăgușin, 3-2.
În urma acestui rezultat, Spurs este pe locul 4, cu 43 de puncte, în timp ce Brentford este pe locul 15, cu 22 de puncte.

Tottenham - Brentford, echipele de start

  • Tottenham: Vicario – Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Skipp, Bentancur - Kulusevski, Maddison, Werner – Richarlison
  • Rezerve: Forster, Davies, Donley, Drăgușin, Emerson Royal, Gil, Hojbjerg, Johnson, Scarlett
  • Brentford: Flekken – Collins, Pinnock, Mee – Rasmussen, Jensen, Norgaard, Janelt, Lewis-Potter – Maupay, Toney
  • Rezerve: Strakosha, Ajer, Baptiste, Brierley, Damsgaard, Dasilva, Frederick, Yarmolyuk, Zanka
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo