Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Times anunță: Presiunea Realului asupra lui Mbappe nu are efect, francezul vrea în Premier League

Maria Olteanu

Publicat 07/01/2024 la 21:36 GMT+2

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG doar până la finalul acestui sezon, iar de la începutul anului 2024 poate să semneze gratuit cu orice club își dorește. Real Madrid a fost pe urmele sale în ultima perioadă, dar francezul se pare că și-ar dori să evolueze în cel mai puternic campionat al lumii, Premier League.

Kylian Mbappé - Stream Team

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar această situație este tot mai interesantă pentru presa internațională, mai ales după intrarea în noul an.
De la 1 ianuarie, fotbalistul poate semna gratuit cu orice echipă își dorește, urmând a merge acolo de la finalul actualei stagiuni, lucru care pune presiune pe șefii clubului de pe Parc des Princes.
Real Madrid vrea să îi obțină semnătura în vară, însă până acolo este un drum lung. Potrivit ziarului britanic Times, francezul studiază toate opțiunile de viitor și nu exclude o mutare în Premier League, cel mai puternic campionat al lumii.
În această perioadă, nu doar la Paris și la Madrid se vorbește despre transferul lui Mbappe, ci și în Anglia, acolo unde acesta ar putea ajunge după 30 iunie, când îi expiră contractul cu PSG.
Times notează că presupusele presiuni exercitate de Real Madrid cu privire la termenele limită pentru a se decide asupra viitorului său nu îl afectează câtuși de puțin pe jucător. Publicația notează că jucătorul nu resimte presiune dinspre La Liga și studiază cu atenție toate opțiunile pe care le are pentru a-și decide viitorul. Ziarul explică faptul că o mutare în Premier League este una dintre aceste opțiuni pe care Mbappé le-ar lua în considerare.
În Anglia, Liverpool este echipa care s-a arătat cea mai interesată să semneze cu Mbappé. Trupa lui Klopp îl urmărește de ceva timp pe francez și, deși se spunea că din punct de vedere financiar nu se află acum în planurile ei, odată cu acest nou scenariu dezvăluit de Times totul s-ar putea schimba.

MBAPPE: "NU AM LUAT O DECIZIE ÎNCĂ"

Miercuri seară, după câștigarea Supercupei Franței, Mbappe a asigurat că nu a decis deocamdată unde își va continua cariera începând din sezonul viitor.
"Prin acordul pe care l-am încheiat cu președintele în vară, indiferent de decizia mea, am reușit să protejăm toate părțile, să păstrăm liniștea clubului pentru provocările care vor veni, acesta este cel mai important lucru", a declarat atacantul celor de la PSG.
"Nu am luat o decizie, nu mi-am făcut alegerea. Dar avem un acord cu președintele, care înseamnă că toate părțile sunt protejate. Viitorul meu nu este o chestiune internă. Trebuie să ne gândim la echipă. Voi anunța când decizia mea va fi luată", a conchis Mbappe.
Pentru PSG urmează mâine seară, de la ora 21:45, duelul din deplasare cu Revel, meci contând pentru turul 3 al Cupei Franței.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo