Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost jucător din Premier League, cuvinte mari la adresa lui Radu Drăgușin! Ce sfaturi a primit românul

Bianca Dumitru

Publicat 17/03/2024 la 14:57 GMT+2

Radu Drăgușin a fost aseară titular pentru prima dată la Tottenham, în meciul cu Fulham, pierdut de Spurs cu scorul de 0-3. Prezent în România, Robbie Fowler a vorbit despre transferul fundașului în Premier League și i-a dat câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmeze pentru a avea evoluții cât mai bune.

Radu Drăgușin, Tottenham. Sursa: Twitter.

Credit imagine: Eurosport

Tottenham a pierdut aseară, în deplasare, duelul cu Fulham, fiind învinsă cu scorul de 3-0, în meciul contând pentru a 29-a etapă din Premier League. Radu Drăgușin a fost titular pentru prima dată în echipa lui Ange Postecoglou, profitând de accidentarea suferită weekend-ul trecut de Micky van de Ven.
Românul a avut 5 degajări, două intercepții și două șuturi blocate, dar nu și-a putut ajuta echipa să evite înfrângerea. Prestația sa a fost notată cu 6,8 de cei de la SofaScore, în timp ce pe site-ul Flashscore în dreptul românului apare nota 6,3.
Astăzi, prezent în România, Robbie Fowler a vorbit despre transferul fundașului român la Spurs și a spus că Drăgușin are nevoie de încă puțin timp pentru a ajunge să arate de ceea ce este în stare.
Fostul jucător al celor de Liverpool le-a dat și câteva sfaturi atât lui Drăgușin, cât și celorlalți tineri fotbaliști, spunându-le ce trebuie să facă pentru a deveni din ce în ce mai buni și a avea succes.
Citește și:

Fowler, cuvinte mari despre Radu Drăgușin

"Fiecare jucător care ajunge în Premier League cu siguranță are ceva special. Orice echipă care transferă un jucător se asigură că este muncitor și talentat. Cu siguranță, Drăgușin este un jucător foarte bun.
Rezultatul meciului cu Fulham a fost dezamăgitor pentru Tottenham și pentru fanii români, dar așa se întâmplă în Premier League. Sunt sigur că vom vedea evoluții mai bune din partea lui, va demonstra că este un jucător foarte bun.
Cheia pentru tinerii jucători este antrenamentul. Trebuie să asculte de părinți, de antrenori. Trebuie să încerce să fie cât se poate de buni, trebuie să se antreneze cât mai mult. Trebuie să asculte sfaturile antrenorilor și ale colegilor experimentați. Dacă fac lucrurile astea, vor avea mai multe șanse.
În viață trebuie să devii cât mai bun, trebuie să te dedici și să sacrifici multe lucruri. Toți fotbaliștii care au jucat în Premier League s-au dedicat și au sacrificat lucruri pentru a ajunge acolo", a declarat Robbie Fowler, în cadrul unui eveniment organizat de Carlsberg la Muzeul Fotbalului din București.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo