Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre cei mai în formă atacanți din lume recunoaște: "Am ținut cu Arsenal toată viața mea"

Andrei Nicolae

Publicat 09/01/2024 la 22:01 GMT+2

Unii jucători de fotbal nu aleg întotdeauna să mărturisească ce echipe au susținut în copilărie, de teama de a nu fi criticați sau a nu fi asociați chiar cu diverse transferuri la formația respectivă. Nu a fost și cazul lui VIctor Boniface, care a dezvăluit fără să stea pe gânduri că de mic a fost un fan al lui Arsenal, una dintre cele mai galonate echipe din Anglia.

Boniface (r.) muss unters Messer

Credit imagine: SID

Toți fotbaliștii au susținut diverse echipe de-a lungul copilăriei lor, însă unii dintre ei evită acest subiect din diferite motive. Anumiți jucători au ajuns probabil chiar la echipa rivală, iar alții pur și simplu sunt conștienți că o astfel de declarație ar isca multe zvonuri false privind un eventual transfer.
Victor Boniface, unul dintre cei mai în formă atacanți din acest moment, face parte din categoria celor care nu se ferește să expună astfel de amănunte. Invitat recent în cadrul podcast-ului fostului jucător nigerian, John Obi Mikel, jucătorul african a vorbit despre diverse subiecte, precum cariera sa, sezonul imprersionant făcut de Bayer Leverkusen în Bundesliga sau experiența de a-l avea ca antrenor pe Xabi Alonso.
Când a vorbit despre echipa sa, Boniface a punctat prezența lui Granit Xhaka, fostul mijlocaș al "tunarilor", care a adus un plus de experiență în echipa sa. În aceeași discuție a intrat și subiectul "Arsenal", iar nigerianul a recunoscut în acest sens că este fanul londonezilor de mic: "Eu de la o vârstă foarte fragedă am ținut cu Arsenal toată viața mea", a spus jucătorul african, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Boniface nu va fi prezent alături de Nigeria la Cupa Africii pe Națiuni. Lovitură pentru "Super Vulturi"

Nigeria a suferit o lovitură extrem de dură cu doar cinci zile înainte de startul Cupei Africii pe Națiuni. Victor Boniface s-a accidentat în zona inghinală și va lipsi șase săptămâni. Anunțul privind starea sa a fost făcută de unul dintre cei mai veridici jurnaliști din fotbalul mondial, Fabrizio Romano.
Absența lui Boniface poate fi decisivă în privința șanselor Nigeriei la titlul continental, ținând cont că jucătorul de 23 de ani era cel mai în formă fotbalist din țara sa. În acest sezon, atacantul lui Bayer s-a remarcat prin 16 goluri înscrise și 8 pase decisive oferite de-a lungul a 23 de meciuri în toate competițile pentru formația lui Xabi Alonso.
Cifrele nigerianului indicau că era cel mai în formă fotbalist din țara sa, fiind chiar și peste Victor Osimhen, starul lui Napoli. Fotbalistul din Serie A are 8 goluri în acest sezon, pe jumătate față de starul revelației Bayer Leverkusen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo