Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wayne Rooney "pune pe jar" suporterii lui United: "Dacă Guardiola mă cheamă, aș merge la Manchester City"

Andrei Nicolae

Publicat 21/02/2024 la 11:12 GMT+2

Wayne Rooney, unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Manchester United, a oferit recent o declarație ce îi poate înfuria la maxim pe suporterii de pe Old Trafford. Fostul internațional a vorbit la superlativ despre Pep Guardiola și a spus că ar accepta să fie asistentul său la Manchester City.

Wayne Rooney, Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Wayne Rooney a scris istorie în tricoul lui Manchester United, devenind în 2004-2017 o adevărată emblemă pentru clubul de pe Old Trafford. Cu toate acestea, fostul internațional englez nu exclude posibilitatea de a ajunge în staff-ul uneia dintre cele mai mari rivale a "diavolilor".
Recent, Rooney a fost invitat în cadrul podcastului "Stick to Football", unde a oferit o declarație extrem de controversată în raport cu trecutul său din tricoul lui United. În prezent antrenor, legenda de pe Old Trafford a mărturisit că ar fi dispus să se alăture staff-ului lui Pep Guardiola, la Manchester City, dacă ar primi această oportunitate.
Aceste spuse cu siguranță "pun pe jar" suporterii pătimași ai lui United, care nu concep ca unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului să ajungă în curtea unei rivale precum Man. City, fie și în postura de secund.
Citește și:

Rooney a vorbit la superlativ despre Guardiola

Continuându-și declarația, Rooney a punctat măreția lui Pep și cât de bine a reușit să se adapteze unor perioade diferite din fotbal. În plus, a spus că un post de asistent la City l-ar ajuta să se dezvolte enorm, cum a fost și cazul lui Mikel Arteta, care deși a evoluat pentru Arsenal, a fost prezent pe banca lui City și a acumulat cunoștințe de la Guardiola.
"Depinde (n.r. dacă vreau să fiu asistent). Dacă Pep Guardiola vine la mine și mă cheamă să îi fiu secund, aș merge la City! Uită-te la ce face Arteta acum. Cred cu tărie că multe (n.r. din tacticile antrenorului lui Arsenal) sunt învățate de la Guardiola.
Din punctul meu de vedere, cel mai bun antrenor este Pep, uită-te la cum se adaptează. Felul în care City joacă acum nu este același cu cel în care juca acum patru ani. Continuă să facă aceste schimbări subtile, după care vezi că toată lumea încearcă să le facă", a spus Rooney, potrivit Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo