Pandemia de COVID-19 a oprit lumea fotbalului iar ligile europene au suspendat sezonul, fără a oferi o dată exactă pentru revenire. În videoconferința organizată săptămâna aceasta de UEFA s-a decis ca sezonul să fie încheiat iar anularea lui să fie ultima soluție în cazul în care toate celelalte vor fi epuizate.
În Belgia însă s-a luat decizia de a ignora cererea UEFA iar campionatul a fost înghețat și titlul a fost acordat către Brugge, echipa de pe primul loc în momentul opririi sezonului.

Avertismentul lui Ceferin

Formula 1
Cel mai "slab" pilot din istoria Formulei 1
03/04/2020 LA 14:42
Decizia belgienilor a stârnit mânia lui Aleksander Ceferin, președintele UEFA. Într-o declarație pentru ZDF, Ceferin a avertizat Federația din Belgia că va fi pedepsită și a avertizat și alte Federații care intenționează să ia o asemenea decizie. În Olanda se dorește încheierea sezonul prematur.
Nu cred că este decizia corectă. Solidaritatea nu este o stradă cu un singur sens. Nu poți cere ajutor și apoi să decizi ce e mai confortabil pentru tine. Belgienii și Federațiile care iau în calcul să decidă la fel își riscă participarea în următoarea ediție a cupelor europene.
Fotbalul nu este la fel fără fani, dar cu siguranță este mai bine să se joace fotbal fără spectatori decât deloc. Asta își doresc oamenii, puțină energie pozitivă când stau în case. Probabil se va întâmpla în iulie și august, nu prea putem să jucăm până în septembrie sau octombrie
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 38 MINUTE
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM O ORĂ