Christian Eriksen este acasă și se recuperează după stopul cardiac suferit în urmă cu 3 săptămâni. Un fan l-a abordat pe mijlocașul danez și acesta nu l-a putut refuza. Fotografia a fost făcută pe plaja Tidvilde din Danemarca cu câteva ore înaintea meciului din sferturile de finală de la Euro pe care Kjaer, Dolberg, Delaney și Hojbjerg l-au câștigat în fața Cehiei.
Eriksen a fost salvat chiar pe teren de intervenția rapidă a medicilor și a fost operat de urgență la Rigshospitalet din Copenhaga. Este clar că revenirea sa rapidă acasă, pe 18 iunie, este o indicație că operația a fost un succes și Eriksen încearcă acum să-și calculeze următorii pași în viață. Fotbalistul de 29 de ani nu știe încă dacă va mai putea să joace vreodată, iar medicii sunt rezervați în privința unui prognostic în acest sens.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Bjorn Bindzus este numele puștiului care l-a reperat pe idolul său pe plajă și a îndrăznit să-l abordeze pentru o fotografie.
"Am filmat o reclamă în zonă și am mers la masă împreună cu mai mulți colegi. Când l-am văzut, am rămas fără cuvinte. Mă bucur că mi-am făcut curaj și am reușit să facem această poză. Recunosc că nu am văzut incidentul de la partida cu Finlanda, dar Eriksen părea într-o dispoziție bună. A fost minunat că am reușit să vorbesc cu el! Mă uit la meciuri doar când joacă echipa Danemarcei și Christian este fotbalistul meu preferat" a spus Bjorn pentru televiziunea britanică BT.
Puștiul de 11 ani este actor și joacă hochei. Visul este să ajungă în naționala daneză.
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57
Serie A
Eriksen se întoarce în Italia! Ce urmează pentru fotbalistul care a suferit un infarct la Euro 2020
29/07/2021 LA 06:34