Coechipierul lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan, Gianluigi Donnarumma, titular incontestabil în poarta rossoneri-lor în ultimele sezoane, va părăsi gruparea milaneză, fiind liber de contract de la finele acestui sezon.
Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat pe contul său de Twitter că portarul lui AC Milan nu își va prelungi înțelegerea, informație confirmată și de Paolo Maldini, directorul spotiv al clubului. Locul său va fi luat de portarul Mike Maignan, care vine de la campioana Franței, Lille, și va avea un salariu de 13 milioane euro.

Donnarumma, prioritate pentru Juventus

Cupa Mondială FIFA
Buffon are o favorită surpriză la Mondial, în contextul în care Italia nu este printre participante
15/11/2022 LA 10:25
După un sezon dezamăgitor, în care Pirlo a fost de multe ori total depășit, șefii "Bătrânei Doamne" pregătesc o mică revoluție la nivelul lotului.
La 22 de ani, Donnarumma poate fi noul Buffon, astfel că noul antrenor - fie că va fi Allegri, fie că va fi Zidane, care tocmai i-a anunțat pe cei de la Real că nu continuă - se va bucura de un număr "1" de mare valoare.
Sursa citată anunță că tânărul goalkeeper este curtat de alte două mari forțe din Europa - PSG și Barcelona -, însă ar prefera să rămână în Italia. De altfel, agentul său a fost în contact cu torinezii de câteva luni și, în acest moment, bianconerii par favoriți să îl transfere. Fotbalistul ar fi lăsat să se înțeleagă că va anunța viitoarea sa destinație chiar zilele următoare.
Donnarumma, 22 de ani, a debutat la AC Milan la vârsta de 16 ani și este considerat unul dintre cei mai buni tineri portari din lume. În ceea ce îl privește pe Wojciech Szczęsny, titularul din ultimele sezoane, acesta va fi cedat de Juve în Premier League, de unde are o ofertă concretă. Astfel, torinezii vor obține o sumă importantă pe polonez, pe care o vor putea investi pentru întărirea echipei în altă zonă: un mijlocaș central e principala țintă pentru Juve.
Liga Campionilor UEFA
5 concluzii după faza grupelor din Champions League
03/11/2022 LA 07:18
Cupa Mondială FIFA
Pogba, învinuit de Allegri pentru ratarea Mondialului! Unde crede italianul că a greșit mijlocașul
02/11/2022 LA 15:46