Coechipierul lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan, Gianluigi Donnarumma, titular incontestabil în poarta rossoneri-lor în ultimele sezoane, va părăsi gruparea milaneză, fiind liber de contract de la finele acestui sezon.
Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat pe contul său de Twitter că portarul lui AC Milan nu își va prelungi înțelegerea, informație confirmată și de Paolo Maldini, directorul spotiv al clubului. Locul său va fi luat de portarul Mike Maignan, care vine de la campioana Franței, Lille, și va avea un salariu de 13 milioane euro.

Donnarumma, prioritate pentru Juventus

Ligue 1
Zidane - Wenger, marele pariu al lui PSG. Al Khelaifi e gata de orice pentru a-l aduce pe Zizou
06/12/2021 LA 14:40
După un sezon dezamăgitor, în care Pirlo a fost de multe ori total depășit, șefii "Bătrânei Doamne" pregătesc o mică revoluție la nivelul lotului.
La 22 de ani, Donnarumma poate fi noul Buffon, astfel că noul antrenor - fie că va fi Allegri, fie că va fi Zidane, care tocmai i-a anunțat pe cei de la Real că nu continuă - se va bucura de un număr "1" de mare valoare.
Sursa citată anunță că tânărul goalkeeper este curtat de alte două mari forțe din Europa - PSG și Barcelona -, însă ar prefera să rămână în Italia. De altfel, agentul său a fost în contact cu torinezii de câteva luni și, în acest moment, bianconerii par favoriți să îl transfere. Fotbalistul ar fi lăsat să se înțeleagă că va anunța viitoarea sa destinație chiar zilele următoare.
Donnarumma, 22 de ani, a debutat la AC Milan la vârsta de 16 ani și este considerat unul dintre cei mai buni tineri portari din lume. În ceea ce îl privește pe Wojciech Szczęsny, titularul din ultimele sezoane, acesta va fi cedat de Juve în Premier League, de unde are o ofertă concretă. Astfel, torinezii vor obține o sumă importantă pe polonez, pe care o vor putea investi pentru întărirea echipei în altă zonă: un mijlocaș central e principala țintă pentru Juve.
Fotbal
Top 10 fotbaliști U23 care ar putea fi transferați pe sume uriașe în 2022! Anglia și Germania domină
06/12/2021 LA 09:06
Serie A
Scandal Allegri - Morata, în momentul schimbării: "Mai bine taci!". Ce s-a întâmplat la Juve-Genoa
06/12/2021 LA 08:28