După ce a fost chestionat de oficiali, alături de fratele său Roberto Assis, cei doi au fost reținuți și trimiși la închisoare. Ei au fost plasați ulterior în arest la domiciliu după 32 de zile petrecute în închisoare iar un judecător le-a permis să stea la un hotel din apropiere până va începe procesul.
Vorbind pentru ABC Color, Ronaldinho a declarat: ”Am fost extrem de surprinși să aflăm că documentele noastre nu sunt legale. Intenția noastră a fost să colaborăm cu sistemul judiciar. De atunci și până acum am explicat totul și am oferit autorităților tot ce ne-au cerut”.
Vorbind despre perioada petrecută în închisoare, Ronaldinho a afirmat: ”A fost o lovitură grea, nu mi-am imaginat niciodată că voi trece printr-o astfel de situație”.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 5 ORE
”Toată viața mea am căutat să ajung la cel mai înalt nivel și să aduc bucurie oamenilor prin jocul meu. În ceea ce privește deznodământul, eu am credință. Mereu mă rog ca lucrurile să meargă bine și să sperăm că toate astea se vor încheia în curând”, a declarat brazilianul.
16 echipe din Premier League și-au trimis reprezentanți în cea mai tare competiție virtuală de FIFA 20: ePremier League! Toate meciurile sunt și pe Eurosport.ro!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 5 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE