Clubul AC Milan a anunţat, sâmbătă, că Paolo Maldini şi fiul său, Daniel, au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Paolo, fost mare jucător al echipei milaneze, în prezent director tehnic, a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv şi a prezentat câteva simptome specifice virusului. Rezultatul testului său a fost, de asemenea, pozitiv.
Daniel, fiul său de 18 ani, care evoluează la Milan Primavera, a fost și testat pozitiv. Clubul italian a precizat că ambii se aflau deja în izolare la domiciliu de două săptămâni şi vor rămâne în carantină până când se vor vindeca. Vestea a venit la scurt timp după ce Paulo Dybala, fotbalistul lui Juventus, a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19.
Olympic Games (W)
Jocurile Olimpice, The Last Dance pentru Dani Alves, cel mai titrat fotbalist din istorie
18/07/2021 LA 07:48

Interviul acordat de Paolo Maldini în presa din Italia

Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu. Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte. Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat. Şi Daniel simte dureri şi febră, dar e tânăr şi are tot o formă uşoară. Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat, dar virusul a ieşit deja din ei, pentru că rezultatul testelor a fost negativ. Mi-e tare dor de jucători, 14 zile nu i-am văzut deloc! Nu știu de unde l-am luat. Soția mea a petrecut trei săptămâni în pat. Înainte de asta, în mijlocul lui februarie, cel mai mare dintre bieții noștri, Christian, care are 23 de ani și locuiește cu noi, s-a simțit destul de rău, cred că el a avut cea mai gravă formă. Eu am simțit primele simptome joi, pe 5 martie. M-am tratat doar cu paracetamol | Paolo Maldini, pentru Corriere della Sera
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Paolo Maldini a anunțat un nou transfer de răsunet la AC Milan: "Este jucătorul nostru"
14/07/2021 LA 18:07
Serie A
Varianta de rezervă pregătită de Milan în cazul în care nu va reuşi să-l transfere pe Giroud
30/06/2021 LA 15:20