Postul de fundaș dreapta - acoperit de Pavard - pare a fi călcâiul lui Ahile al echipei, în contextul în care Nagelsmann nu va avea o dublură pe post de valoare apropiată. Bouna Sarr e un fotbalist care nu a confirmat, iar noul tehnician al bavarezilor nu are încredere în el. Doar în atac, acolo unde nu există un înlocuitor pentru Lewandowski, Bayern nu are mai multe soluții de valori apropiate.
Ca atare, Nagelsmann și-a propus de la venirea la noua echipă să aducă un fundaș dreapta, iar primele două partide de la Euro i-au oferit și răspunsul la căutări. Dumfries a fost excepțional în ofensivă pentru Olanda, reușind gol și assist contra Ucrainei și gol și penalty obținut în fața Austriei. Conform Sky Germania, conducerea gigantului bavarez i-a promis deja noului tehnician că va face o ofertă concretă pentru PSV, la finalul Euro. Din câte se pare, formația lui Eindhoven voia cel puțin 20 de milioane de euro înainte de turneul final, dar e posibil ca acum pretențiile să crească, având în vedere impactul jucătorului în cadrul "portocalei mecanice" și numele echipei interesate.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
26/05/2022 LA 06:45
Înainte de turneul final, PSV a negociat cu Everton pentru fundașul de bandă de 25 de ani, "caramelele" văzându-l un înlocuitor perfect pentru Seamus Coleman, care a avut în ultimele sezoane mari probleme cu accidentările.

Cine este Denzel Dumfries, jucătorul dorit de Bayern, care face furori la Euro

Până să ajungă la naționala "portocalei mecanice", Dumfries a avut două apariții și în naționala Arubei în meciuri amicale disputate în 2014, pe vremea când avea 17 ani. Cu toate acestea, în momentul în care naționala Arubei a vrut să îl convoace pentru un meci oficial, Dumfries a refuzat, spunând că vrea să mai aștepte. Chiar dacă la vremea respectivă nu era la nivelul naționalei olandeze, Dumfries a așteptat și a început să evolueze din ce în ce mai bine.
În anul 2018, așteptarea a luat sfârșit. După apariții în naționalele U20 și U21 ale Țărilor de Jos, a venit convocarea la echipa mare. Ronald Koeman, actualul antrenor al celor de la Barcelona, a fost cel care l-a debutat pe Dumfries, într-o victorie a olandezilor cu Germania din Nations League, scor 3-0. Sub privirile lui Koeman, aflat în tribune la meciul de joi seară, Dumfries a făcut un nou meci mare, iar echipele importante au început deja să se intereseze de transferul lui. Înainte de Euro, Everton își manifestase interesul pentru un transfer, văzându-l înlocuitorul ideal pentru Coleman, dar e posibil ca prestațiile excelente să îl aducă în vizorul unor echipe mult mai mari.
Pentru olandezi, deja calificați în optimi, urmează meciul cu Macedonia de Nord de la Amsterdam. Câștigători ai grupei, olandezii așteaptă să-și afle adversara din optimi. Aceasta va fi una dintre ocupantele locului 3 din grupele A, D, E sau F. În aceeași grupă C, va mai avea loc meciul care va decide ocupanta locului 2, între Ucraina și Austria, meci ce se va disputa la București.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04