Lionel Messi a trimis azi un fax către clubul FC Barcelona, în care își exprimă dorința de a rezilia constractul cu clubul catalan, transmite Tycsports, o publicație de încredere din Argentina. În mesajul transmis echipei antrenate de Ronald Koeman, Leo Messi cere să fie activată clauza prin care poate părăsi formația la finalul fiecărui sezon, unilateral. Barcelona îi stabilise clauza de reziliere la 700 de milioane de euro.
După ce a primit vestea șoc din partea lui Lionel Messi, Josep Maria Bartomeu a invocat o ședință de urgență în cadrul clubului, urmând a căuta soluții disperate pentru a-l întoarce din drum pe Leo Messi. Chiar și așa, lipsa rezultatelor și noii oameni de la Barcelona l-au făcut pe Messi să fie consecvent în alegerea plecării de pe Camp Nou.

Puyol și Luis Suarez, front comun cu Messi

Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
ACUM O ZI
Prima reacție din partea clubului a venit prin vocea lui Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei. Fostul campion mondial cu Spania în 2010 a transmis un mesaj pe Twitter, prin care își arată susținerea față de Messi și de decizia lui: "Respect și admirație, Leo! Ai parte de tot sprijinul meu, prietene!”. La scurt timp, la același tweet, a apărut și Luis Suarez, care a pus două emoji-uri aplaudând.
Luis Suarez este bun prieten cu Messi, iar Ronald Koeman nu e dispus să-l păstreze în lotul Barcelonei pentru sezonul viitor pe atacantul uruguayan. Potrivit Sport.es, Koeman l-ar fi anunțat pe Suarez despre faptul că trebuie "să-și facă bagajele" într-un apel telefonic care a durat numai 60 de secunde. Sursa citată susține că atacantul de 33 de ani n-a primit vreo explicație pentru decizia tehnicianului olandez, lucru care l-a înfuriat teribil.
Contractul lui Luis Suarez, valabil până anul viitor, ar urma să fie întrerupt în următoarea perioadă. În acest caz, uruguayanul va pleca de pe Camp Nou liber de contract. Conform jurnaliștilor spanioli, Suarez nu este singurul jucător care ar urma să plece de la Barcelona în această vară. Alți 3 jucători importanți au fost puși pe lista de transferuri de Koeman: Ivan Rakitic, Arturo Vidal și Samuel Umtiti.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona: "Nu îi facem nicio favoare"
IERI LA 19:14