Rapid devine cu fiecare etapă care trece o certitudine. Nou-promovata are un parcurs impresionant în Liga 1, iar rezultatele înregistrate tind să confirme faptul că în Giuleşti se naşte o nouă forţă în Liga 1. Din păcate pentru fanii ei, Săpunaru&Co au avut în această seară mult ghinion, pierzând în prelungiri partida contra oltenilor, după ce au condus până în minutul 83.
Fără gol primit în primele 6 etape, giuletştenii au intrat plini de încredere în duelul cu formaţia lui Reghecampf. Acest lucru s-a tradus printr-un gol marcat după doar un sfert de oră de Albu, din pasa lui Bălan. Doar că misiunea gazdelor de a obţine cele 3 puncte a devenit foarte grea în finalul primei reprize: Belu-Iordache a văzut al doilea cartonaş galben şi se părea că oltenii sunt capabili să întoarcă rezultatul. Dar Mihai Iosif a mutat inspirat, betonând defensiva şi reuşind să îşi mobilizeze excepţional jucătorii la pauză.
Încă din minutul 46 Reghecampf a schimbat, efectuând două schimbări şi modificând modulul tactic, pentru ca după alte 10 minute să îi trimită în teren şi pe Koljic şi Ivanov. O formaţie fără prea multă experienţă, Rapid a fost nevoită să accepte dominarea oaspeţilor, dar a ţinut cu dinţii de rezultat. Şansa le-a surâs iniţial gazdelor, portarul formaţiei din Grant, Moldovan, concurând cu succes la titlul de "jucătorul meciului". Goalkeeperul a avut 9 parade salvatoare într-o confruntare dominată clar de Craiova, în special în a doua parte.
Romanian Liga I
FCU Craiova, învingătoare în derby-ul orașului cu Universitatea. Baeten și Ganea aduc succesul
ACUM 5 MINUTE

Craiova a întors incredibil meciul cu Rapid, în ultimele minute

În cele din urmă, dominarea cvasi-totală a oaspeţilor s-a tradus într-un gol egalizator, care a purtat semnătura lui Moldovan. A fost momentul psihologic al meciului, formaţia din Grant căzând total, atât psihic, cât şi fizic. Chiar şi aşa, putea obţine un egal, dacă în prelungiri Koljic nu marca, smulgând o victorie la care, cu 10 minute înainte, probabil nu se mai gândea nici cel mai optimist fan al oltenilor.
După acest rezultat, Rapid ratează şansa de a urca pe locul 1, suferind prima înfrângere stagională. Totuşi, e de lăudat că giuleştenii au avut până acum unul dintre cele mai bune starturi din istoria lor, cu 5 victorii şi doar un egal după 6 etape. De cealaltă parte, conducerea din Bănie nu are cum să fie mulţumită de cum arată echipa sub conducerea lui Reghecampf. De la venirea acestuia, oltenii au obţinut doar trei victorii şi sunt în prezent pe 5. Evident, play-off-ul va fi probabil o formalitate, dar partida din această seară, deşi câştigată, a arătat că Universitatea mai are mult de lucru până să devină o formaţie cu pretenţii de titlu, care să îi pună probleme reale CFR-ului.
Cupa Mondială FIFA
Reacția selecționerului SUA, după eliminarea de la Cupa Mondială: "Sunt mândru de acest grup"
ACUM 35 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Elogii aduse Olandei după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar
ACUM O ORĂ