În ciuda faptului că Barcelona a vrut să scape de el, iar atacantul uruguayan ajunsese la un acord verbal privind contractul și salariul pe care-l va primi la Juventus, înțelegerea cu campioana din Serie A a fost deturnată chiar de Suarez. Rac1 transmite că Luis Suarez nu mai ia în calcul să plece de pe Camp Nou și să joace în atac alături de Cristiano Ronaldo. În plus, Juventus s-a înțeles între timp cu un alt atacant. Este vorba despre Edin Dzeko, de la Roma.

Jurnaliștii catalani de la Rac1 transmit că decizia lui Suarez privind renunțarea la transferul la Juventus constă în întârzierea neașteptată a obținerii cetățeniei italiene. Examenul pentru obținerea cetățeniei a început luni, iar termenul poate fi prelungit până pe 6 octombrie. Din cauza faptului că lucrurile nu se mișcă mai repede în favoarea transferului la Juventus, Suarez și-ar fi reconfigurat lista de priorități. Starul uruguayan al Barcelonei nu ar dori să piardă niciun meci, mai ales pe cele din UEFA Champions League, notează Rac1, astfel că ar fi dispus să rămână pe Camp Nou.

Fotbal
Koeman a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu viitorul lui Luis Suarez la Barcelona: "Am vorbit cu el!"
17/09/2020 LA 08:07

Luis Suarez nu se mai gândește să plece la Juventus

Chiar și așa, intenția principală a lui Suarez ar fi să părăsească Barcelona în această fereastră de transferuri, dar destinația să nu fie în Serie A. Atacantul uruguayan al Barcelonei a fost informat de Ronald Koeman că nu face parte din planul lui pentru sezonul viitor, astfel că telenovela plecării lui Suarez continuă.

Luis Suarez a sosit la Barcelona în 2014, după ce clubul catalan le-a plătit suma de 81,72 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri. Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).

Fotbal
Puyol și Luis Suarez, front comun cu Messi după ce argentinianul a anunțat că pleacă de la Barcelona
25/08/2020 LA 19:59
Fotbal
Dezvăluirea incredibilă a lui Chiellini despre mușcătura lui Suarez: "Și eu sunt un nemernic"
21/05/2020 LA 18:08