Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Telenovela "Luis Suarez" s-a încheiat! Juventus s-a înțeles cu alt atacant: Edin Dzeko

Cristian Mihală

Publicat 15/09/2020 la 08:07 GMT+3

Telenovela "Luis Suarez" a luat sfârșit. Uruguayanul nu va merge la Juventus, "Bătrâna Doamnă" înțelegându-se cu Roma pentru transferul lui Edin Dzeko.

Luis Suarez ar putea rămâne, totuși, la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo va avea un partener nou în atacul bianconerilor. Juve a încercat să îl aducă pe Suarez, dar tratativele au fost extrem de anevoioase, așa că formația care de aproape un deceniu domină Serie A s-a reorientat. Pirlo se va putea baza pe un alt fotbalist cu mare experiență, Edin Dzeko.
Calciomercato anunță că oficialii formației din Piemont au bătut palma cu Roma pentru transferul lui Dzek. Acesta va ajunge la Torino pentru 7,5 milioane de euro + bonusuri, în funcție de performanțe. O sumă deloc mare pentru un atacant cu CV-ul bosniacului, dar care are strânsă legătură cu vârsta acestuia: are deja 34 de ani și nu poate fi o soluție pe termen lung.
De o constanță impresionantă, Dzeko a impresionat în Cetatea Eternă, de când a fost transferat de la City, în 2015. El a reușit 78 de goluri în 172 de partide pentru trupa din capitala Italiei. Vârful bosniac vine după un sezon fantastic, în care a reușit 16 goluri și 11 assisturi, doar în campionat.

Milik, spre Roma

Mutarea lui Dzeko nu e încă oficializată, deși părțile au bătut palma, iar fotbalistul și-a dat la rândul său acordul.
Asta pentru că Roma vrea să aibă siguranța că întâi aduce un înlocuitor pentru atacantul bosniac. Potrivit sursei citate, conducerea giallorossilor e în negocieri avansate cu Napoli pentru transferul lui Milik.
Polonezul a fost și pe lista lui Pirlo, la Juventus și va ajunge în Cetatea Eternă sub formă de împrumut. Roma îi va plăti 3 milioane de euro lui Napoli, având opțiunea de transfer definitiv, la finalul sezonului, pentru 18 milioane.
Cel mai probabil azi sau mâine se vor pune toate detaliile la punct, Milik va ajunge în capitala Italiei, iar Dzeko va pleca în Piemont, pentru a juca alături de Ronaldo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo